Wiesz ilu wisi od 2,5 - 6 zeta wierząc w maseczki i inteligentne buty ? Pisałem ,ostrzegałem .... Może nie wiesz ,że w Nadniestrzu są 2 zakłady PRT ? Tam ruski podłoży ogień i po zakładach ... a na akcyjkach będzie 60 groni ...
Ile by tu nie rozważać kura idzie w kierunku wsparcia i tyle. Sztuka jest tak zaplanować stop lossa żeby pogodzić się ze stratą i szukac innych okazji. Poczekajcie na wsparcie na 1.60 u jak tam pojawi się popyt dolaczciem
Na te chwile wyglada ze ten niby mlot z zeszlego tygodnia zostaje zanegowany co powinno otworzyc droge do dalszych spadkow. Tyle teoria bo przy takim ukladzie sil gdzie znudzony grubas rysuje co mu sie podoba mozliwe jest wszystko, tutaj poza oczywista podaza nie ma drugiej strony rynku, dlatego zwrot moze nastapic w kazdej chwili, chociaz przed koncem roku raczej spodziewam sie wymian pod zaliczenie straty do rozliczenia podatkowego. To jest rok hossy a na tej spolce nie ma zarobionych
Ciekawe podejście. Zobaczymy mi to wygląda wygląda podpuszczanie bykow do zakupów bo tanio a po chwili powolne usuwanie się kursu. Ale kiedy nastąpi odbicie ? Ja mam swoje przypuszczenie ale z mojej 8 letniej praktyki wychodzi 7/10 razy trafiam. Może ten raz być ten 8 :)