Amadeusz mial nosa:):):) piszac wczoraj Spuściły dzis movi to maja trochę grosza wiec jutro pewnie podbija to co spuszczali od 36 sztucznie na końcach sesji. Hahhahhaha Odbije sie od 36 i znów beda łapać grosze. Troche na medical troche na movi i sie kreci hahahahah Businesmeny hahahhhaha
A to teraz tak wyglada bieranie teraz? Ja kupuje a wy macie wiecej papiera:)
Nie do konca jest jak piszesz. Dla nich najwazniejsze sa kreski ktore musza sie zgadzac. Oczywiscie ze teraz traca bo nikt nie oddaje i kto sprytny dokupi:) Znajac potecjal spolki szybko to sobie odrobia ale wskazniki beda mieli wychlodzone i takie tam bzdury:) Prawda jest taka ze jak masz fundusze i papier to kreslisz sobie kreski wg swojej wizji Ale jak daja to sie bierze:)
Nie wg swojej wizji jak juz tylko wg zasad AT. Ale to jest teoria spiskowa. Nikt tu nic nie kresli, korekta po wybiciu a paliwa na wzrosty brak. Ile mozna czekac na jakies dobre info? Czy oni tam zasneliw tym zarzadzie?
Niki kto jak kto ale ty chyba czasu masz duzo:):):) Tu sie nie ma gdzie spieszyc... Mnie to martwi ze te zrzuty juz liche sa ale licze ze jeszcze wpadnie:) Espi licze ze bedzie jak w zeszlym roku.....kolo 7 stycznia :)
Wow.....to znow nizej:):)
Widze ze co tydzien złotówka nizej.
Bylo 30 na poczatku pozniej 28 teraz 27. Tak sobie piszesz z nudów te wartosci czy masz jakis cynk:)
Niestety jakoś ci nie wierzę i zacząłem skup od 32.5 ale o dziwo wczoraj i dzis troche wpadli poniżej 32:)
Chciałbym żebyś mial racje bo nie dokończyłem zakupow ale czuje ze od poniedziałku do swiat only green
Na 95 procent tak, na zielono. Po pierwsze bodaj siedem kolejnych sesji na czerwono. Po drugie wycena śmieszna. Po trzecie blisko koniec roku. Po czwarte na szerokim indeksie dość dobre perspektywy. Ale przede wszystkim Po piąte i najważniejsze coraz bliżej to na co wszyscy czekamy od ponad roku :)
Dla mnie osobiscie jest to zupelnie obojetne. nawet bym wolal zeby kurs oscylowal do espi w przedziale 32-35 ale to nie odemnie zalezne:) Nie sprzedaje akcji a zawsze moze bedzie mozliwosc dokupic ponizej 32 Zl Chociaz widac ze madry akcjionariat i nie oddaje a te sztuczne zanizanie w koncu przyniesie takie straty ze nie bedzie sie oplacalo ale to tez nie moj problem. Kto ma fundusze to wie co sie robi na korektach:)
W zasadzie zgadzam się. W skali roku bez większego znaczenia jest kurs pod koniec 23. Jest przy tym szansa, że kilku wystraszonych drobnych ciułaczy wyskoczy z rozpędzonego pociągu przy tak niskich, sztucznie zaniżonych wycenach. Z drugiej jednak strony, tak zwyczajnie po ludzku, w perspektywie tego co nastąpi ta cena akcji jest po prostu.........
Czy nam sie gdzieś śpieszy?
Im dłużej bedzie konsola tym wyższe będzie wybicie:):):)
My na tej spółce jak żółwie z Galapagos:)
Cierpliwi będą wynagrodzeni w swoim czasie:)
Niki taki kozak niby jestes. Wypowiadasz sie jak bys wszystkie rozumy pozjadał a widze ze z podstawami nie jestes na bieżącą. Wiecej prasy branżowej a mniej forum a nie bedziesz wychodzil na glu....
Greg ty nie masz pojecia w ktorym miejscu jest wykres. Polecam spojrzec chociaz na chwile na D1i W1 zamiast czytac leszczy pimakow… kto slucha jeszcze tych baanow z biur maklerskich??? Nie osmieszaj sie chlopie tylko podejmij chociaz minimalna probe samodzielnego myslenia!! Wybicie bylo juz dwa tyg temu a ty o wybiciu piszesz? Nie masz pojecia co sie na kursie dzieje dzieciaku
Patrzac na W1 musialo sie tak zadziac, caly tydzien konsekwentnie w dol i jako korekta to jest ok. Ale jak zejdzie jeszcze nizej, z dwojka z przodu to bedzie trzeba zaczac sie martwic. Wybicie bedzie zanegowane a to juz zabawne nie jest