Ależ skąd. Tyle że wszyscy pobiegli na forum Herkulesa zobaczyć co się dzieje bo +22% wzrostu Herkulesa dzisiaj, a to nie pierwszy dzień wzrostów tam przecież.
Zbieracz, a czemu ma pójść w grudniu?
W związku z czym?
Coś się stanie w grudniu lub styczniu w Compr? Jak wiesz to się podziel:)
Tylko nie pisz o tym co wiadomo, bo to na dziś nie działa na kurs jak widać, obroty też marne.
Wiem, wiem akumulacja i nie chcą oddawać po prawej, ale i nie kupują po lewej.
Zyski są dobre i będą, ale na kursie moim zdaniem ciąży brak KPO i informacji o fabryce ... brak jakichkolwiek informacji...
Witam ponownie. Zbieracz ostatnie słowo jest najważniejsze. Słowo klucz CZEKAĆ. Jeśli w zarządzie są pieniądze na nagrody w akcjach to i akcje są dla inwestorów. Zobaczcie jakie obroty. To jest sygnał do inwestowania. Zobaczyć należy ceny rok do roku. Projekty też czekają. Słowo klucz. Czekajcie a będzie wam dane. Pozdrawiam i ja też czekam na 2,7zł
Nie możesz się nimi podetrzeć na GPW akcje są zapisem cyfrowym niematerialnym więc nie użyjesz ich do tego celu. Jeśli nie chcesz swoich akcji Compremum to zawsze możesz je sprzedać w czym problem ? Wystarczy złożyć zlecenie możesz nawet PKC !!
Dnia 2023-12-14 o godz. 16:36 ~Marek napisał(a): > Nie możesz się nimi podetrzeć na GPW akcje są zapisem cyfrowym niematerialnym więc nie użyjesz ich do tego celu. Jeśli nie chcesz swoich akcji Compremum to zawsze możesz je sprzedać w czym problem ? Wystarczy złożyć zlecenie możesz nawet PKC !!
Marku, wszyscy zrozumieli tylko ty nie. Podejrzewam, że podobnie jak Łukasz kończyłeś Cegielskiego i jedynie to może usprawiedliwić twój brak zrozumienia treści. Spójrz tylko jak akcje Compremum się pną na końcu tygodnia.