TYLKO PAMIETAJ , ZE KISZENIE W BEZSIE I LECACYM NA RY.... RYNKU TEZ NIE JEST ZLE. DOBRY INWESTOR TO TEN KTORY, NIE TRACI , A NIE TEN KTORY DZIS ZAROBI 20%, ZEBY ZA DWA TYGODNIE STRACIC -25%;))))
NIEKTORZY ZARABIAJA NA WZROSTACH ,A CI BARDZIEJ ZAMOZNIEJSI MOGA I NA SPADKACH;)) ALE TUTAJ 50.000ZL NIE WYSTARZY;)) NO CHYBA, ZE NA BEEFSAN;)) BRAKUJE TRENDU, WIEC MUSZA POMIESZAC AKCJAMI I czlowiekom;) W GLOWACH:)))
kupiłem, niewiem czy dobrze zrobiłem. jak myślicie,zarobię w ciągu miesiąca z 15%?czytałem że do końca miesiąca ma pojawic się informacja na temat przetargu.Jak myślicie- wygra?pzdr
WIESZ CO KOLEGO, SKORO TY WSZYSTKO WIESZ, TO JA NIE WIEM , CO TY TAK MARUDZISZ. WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ, WIEC POSTAW CALA KASE NA TA WIEDZE I BEDZIESZ BOGATY:))) GIELDA TO JEST RYNEK IMPULSOW!!! BEZ NICH NAWET BESSA NIE WYCHODZI;))))
ostatnio mieli bardzo dobre raporty, teraz tez nie powinny byc zle, ktos napisal, ze nie budują, przeciez oni do tej pory nie zarabiali na budowaniu lecz na administrowaniu drogami , wygranie budowy autostrady to bedzie dodatkowa dzialalnosc