Jak dla mnie smutna wiadomość. Spodziewałem się nowego rozdania a tu takie rozwiązanie. Miałem przyjemność uczestniczyć w jednym z WZA z udziałem nowego prezesa i zaprawdę powiadam wam wizjoner to nie jest... Kierunek utrzymanie agonii... :-(
Dnia 2023-12-13 o godz. 16:17 ~Francik napisał(a): > Jak dla mnie smutna wiadomość. Spodziewałem się nowego rozdania a tu takie rozwiązanie. Miałem przyjemność uczestniczyć w jednym z WZA z udziałem nowego prezesa i zaprawdę powiadam wam wizjoner to nie jest... Kierunek utrzymanie agonii... :-(
powiem ci że pierwsze wrażenie może być mylące ja zobaczyłem 1-szy raz prezesa firmy w której pracuję to też pomyślałem: co to za prezes? teraz po wielu latach wciąż tam pracuje a firma niesamowicie się rozwinęła czasami tacy ludzie bez efektu wow potrafią długofalowo robić bardzo dobrą robotę
Tylko że ja go nie tylko widziałem ale i słyszałem co mówi. Jeśli był taki dobry to dlaczego wcześniej nie został na tym stanowisku? Niestety nie podzielam Twojego optymizmu... :-(