• lecimy Autor: ~krzychu [46.45.107.*]
    I syf coraz niżej .Do piątku poniżej 4zł..A gdzie ci od 10zł!!!!!są w szoku ze SYF SPADA
  • Re: lecimy Autor: ~Dejw [89.151.42.*]
    Kwestia czasu aż będzie tutaj 7zł.
    Obstawiam do końca roku
  • Re: lecimy Autor: ~Dolph [31.0.89.*]
    11.74 fair value na simply wall st z tendencja mega pozytywna Ok 62% undervalueted, to mogą być dwie mega mocne sesje jutro i pojutrze 7 osiągnie bez problemu
  • Re: lecimy na PÓŁNOC ! Autor: ~jack [178.36.12.*]
    BADZIEWIAK nr.1. vel " syf " spada a JA cały dzień dobieram i się cieszę z tej okazji. Wczoraj też dobierałem bo wiem po ile będzie w najb.czasie. Do przemyślenia.
  • Re: lecimy na PÓŁNOC ! Autor: ~Frog [95.49.220.*]
    No ale puki co wjęcej oddają jak dobierają i mamy to co widać na obrazku ja też skorzystałem z małej promocji 4,40 3k ,ale czy dobrze kupiłem zobaczymy jutro.
  • Re: lecimy na PÓŁNOC ! Autor: ~Krzychu [188.147.13.*]
    Tak jak pisałem na początku tygodnia kierunek poniżej 4zł!!??a nie wasze 10zł..NIGDY NIE BĘDZIE TAKIEJ CENY
  • Re: lecimy na PÓŁNOC ! Autor: ~jack [178.36.12.*]
    Krzychu - bez paniki. Po 41 % w 2 dni należy się korekta. Dzisiaj już zebrałem większą połowę od 4,44 do 4,34 zł. i dalej ostro stoję na K... .Nie ma co się bać - ja czasami byłem w plecy a za kilka mies. liczyłem duże zyski tak tu już jest. Kasy mam w ch .... a W-20 nie wolno dotykać bo korekta wisi od dawna w powietrzu - uciekłem zarobiony z kasą . Więc tu szaleję . Badziewiak nr.1. śpi na kasie - nie wypłacili dywidendy. Zysk netto i będzie na + około 5 000 000 euro za 2023. # nowe 3 hotele w PL dadzą zarobić. Status techniczny i finansowy na +++
    Ta korekta trwa już 2 tydz!!!ja to nazywam inaczej.Zrobili na zamówienie rekomendacje/za którą zapłacili!!!może wiesz kiedy są wyniki za IVkw..i wtedy kurs się może ruszy???
  • Re: lecimy na PÓŁNOC ! Autor: ~Baca [83.28.229.*]
    Coś mi się widzi , że to ścierwo spadnie do poziomu 3,50 zeta , tak coś czuję , lipne info , podbity kurs i leszcze znowu w czarnej du....!!
    Masz rację/ten syf urósł bo kupili sobie rekomendacje i wynieśli kurs w dwa dni o 40 %do góry
[x]
WARIMPEX 0,00% 2,55 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.