No nie wiem? Aby wywołać panikę? To takie optymistyczne wyjaśnianie tego co tu się dzieje. Zawsze tak miło pomyśleć jak papier leci na łeb na szyję, to miło napisać, że papier jest tak dobry i mocny, ze wywołują panikę aby kupić. Ale to się kupy tu nie trzyma...
wywołuja panikę;-)....dobre walą od dawna akcjami zmniejszają zaangażowanie osoby powiązane ze spółką nie chcą dywidendy?;-) nie podoba im się spółka w której pracują? dziwne...
Chce się Wam pisać?
Po co?
Wywaliliście i chcecie odkupić tak?
Kółeczko - normalna sprawa.
Spółka poprawia wyniki, rozwija się, jest perspektywa dywidendy ale
Tez mi się wydaje ze kolejni powiązani z zarządem sypią, po prostu poczekali trochę aż się arkusz napełni. Żadne tam straszenie. Trochę czasu minie zanim ta spółka wstanie z kolan. This sucks!
Co to jest 110k, nic. Ostatnio przy podobnej akcji to 100k w godzinę szło. Dla mnie to jest jednak śmieszne bo jedno gadają w wywiadach, raportach a co innego na kursie. I nikt z zarządu nie widzi problemu, nikogo to nie dziwi. To chyba jasne kto sypie? Ulica na debiut nie kupiła tyle akcji. To nie był jakiś mediany debiut.
No i zapowiadał się spokojny dzień, spokojny tydzień, jak to się mówi pieniądze lubią ciszę. Ale jak widać od ciszy niekorzy wolą pieniądze. A zwłaszcza cieszą jak akcje się miało za bezcen.