• Dla inwestorów. Autor: ~Mikołaj [89.70.154.*]
    Z wczoraj. Pod to jest grane. Niżej niż 100% zysku tu absolutnie mnie nie interesuje. To nie jest porada.

https://kolejowyportal.pl/grupa-pkp-cargo-publikuje-strategie-esg-na-lata-2024-28/ 

– Kolej jest najbardziej efektywną energetycznie i niskoemisyjną formą transportu towarowego. Naszym celem jest włączenie się do zielonej transformacji gospodarki. Pomogą nam w tym europejskie i krajowe inicjatywy i regulacje wpierające rozwój przedsiębiorstw z  naszej branży. Strategia ESG na lata 2024-2028 obejmuje kluczowe obszary, takie jak m.in.: dekarbonizacja, zasady gospodarki o obiegu zamkniętym, rozwój kapitału ludzkiego i  digitalizacja procesów biznesowych. Zbudujemy zrównoważoną ofertę usługową atrakcyjną z perspektywy klientów poszukujących zielonych rozwiązań w zakresie transportu – komentuje Dariusz Seliga, prezes PKP Cargo.
  • Re: Dla inwestorów. Autor: ~realista7201velczysc [154.60.231.*]
    Dnia 2023-12-13 o godz. 09:22 ~Mikołaj napisał(a):
    > Z wczoraj. Pod to jest grane. Niżej niż 100% zysku tu absolutnie mnie nie interesuje. To nie jest porada.
    >
    >https://kolejowyportal.pl/grupa-pkp-cargo-publikuje-strategie-esg-na-lata-2024-28/
    >
    > – Kolej jest najbardziej efektywną energetycznie i niskoemisyjną formą transportu towarowego. Naszym celem jest włączenie się do zielonej transformacji gospodarki. Pomogą nam w tym europejskie i krajowe inicjatywy i regulacje wpierające rozwój przedsiębiorstw z  naszej branży. Strategia ESG na lata 2024-2028 obejmuje kluczowe obszary, takie jak m.in.: dekarbonizacja, zasady gospodarki o obiegu zamkniętym, rozwój kapitału ludzkiego i  digitalizacja procesów biznesowych. Zbudujemy zrównoważoną ofertę usługową atrakcyjną z perspektywy klientów poszukujących zielonych rozwiązań w zakresie transportu – komentuje Dariusz Seliga, prezes PKP Cargo.

Ja bym usunal ten post, jeszcze kurs urosnie i co bedzie?

• Re: Dla inwestorów. Autor: ~Mikołaj [89.70.154.*]
    Zbliża się mój kolejny pakiecik na rachunku.

Małą łyżeczką.
  • Re: Dla inwestorów. Autor: ~Mikołaj [89.70.154.*]
    Zrobię eksperyment i kupię kiedy straszą.

Zobaczymy co będzie.
[x]
PKPCARGO 0,33% 15,14 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.