......uwazasz ,ze bedzie 18g to sprzedaj dzis i odkupisz dwa razy wiecej akcji a nie piszesz w kazdym watku te same prymitywne teksty. Sprzedaj ,zamilknij i jak bedzie 18g pojaw sie z powrotem a ja z najwieksza przyjemnoscia przyznam racje. A do tej pory wstzymaj sie prosze ze swoimi nic nie wnoszacymi wywodami:):):)
Ale poco brniesz i piszesz glupoty....? Skoro piszesz ze masz bardzo duzo akcji i bedzie spadalo na 18gr to albo jestes niedorozwiniety umyslowo albo ja czegos nie rozumiem.....:):):) Jak ja mam przeczucie ze bedzie 3zł to kupuje a jak 10g to sprzzwedaje po 50g i odkupuje po 18g dwa razy wiecej akcji. Na tym polega zaraboanie na gieldzie a nie pisanie glupot ktore swiadcza ze autor postu nie ma zielonego pojecia o inwestowaniu lub pisze z premedytacja w celu wywolania watpliwosci u innych inwestorow. Sam sobie odpowiedz na zadanie powyzej pytanie. Ja nie pisalem o 3zł bo jak bym na tyle liczyl to bym tu nie siedzial 2 lata a dawno sprzedal i odrabial gdzie indziej.....:):):)
Ja mam tego naprawde sporo wiec pal gumy padalcu. Nie podoba sie spolka to wypad z forum. Wrocisz jak bedzie ci sie oplacalo. Co za ludzie ,nie maja akcji,nie podoba sie spolka ale bzdury musza pisac. Jakie to polskie:)