Prokurator dla Psychiatry prawie 200 % wyżej rdr. Ileż ludzi potraciło kasę przez kłamstwa i oszustwa tego człowieka, który podawał ciągle tyle fałszywych informacji na temat działalności spółki i jej Zarządu ? I co gorsza dalej popełnia te same czyny karalne, myśląc że jest bezkarny.
Dnia 2023-12-14 o godz. 20:18 ~Long napisał(a): > Prokurator dla Psychiatry prawie 200 % wyżej rdr. Ileż ludzi potraciło kasę przez kłamstwa i oszustwa tego człowieka, który podawał ciągle tyle fałszywych informacji na temat działalności spółki i jej Zarządu ? I co gorsza dalej popełnia te same czyny karalne, myśląc że jest bezkarny.
Już nie wiesz co pisać. Dawno temu napisałem ci, żebyś pisał więcej o spółce a nie stosował "argumentum ad personam" i z rozpaczy nie kłamał. Może napisz coś o sobie. NERWY CI PUSZCZAJĄ
Najlepiej wiedzą o tym ubrani za ponad 7.6 zł. Wiesz kto ich zachęcał i kto na nich zarobił? Nie potrafisz nawet odpowiedzieć na proste pytania dotyczące spółki. ale do tego potrzebna jest wiedza a nie ogólniki. Przypomnę ci: Adamed skupował akcje - tak pisałeś ale linku nie podałeś, ponieważ takiej informacji według mojej wiedzy nie było. Podaj źródło tej informacji. Co z patentami międzynarodowymi - jeśli nie wiesz to znaczy, że nie nic wiesz, nie czytasz tylko naganiasz. Jako piszący od dawna o RDG nie powinno stanowić to dla ciebie problemu a jednak jest. Buhahaaa. Podaj tylko link innym forumowiczom i nie pisz jak to masz w zwyczaju, żeby sami szukali. A teraz pisz. Masz czas. Chyba, że nerwy ci puściły i nie napiszesz nic na temat.
Widzę, że mocno strach cię obleciał, skoro masz urojenia i musisz pisać wytłuszczoną czcionką i dużymi literami. Ale najlepsze dopiero przed tobą w prokuraturze. Odpowiesz za wszystkie manipulacje i kłamstwa na temat spółki pod wpływem których inwestorzy pozbywali się akcji w okolicy 2,0 na których zarobili ci co je kupili, o ile je sprzedali. Pozostałe informacje o które tak namiętnie pytasz masz w raportach spółki i żadne twoje żądania nie zostaną tu spełnione. Możesz rozkazywać swoim podwładnym jeśli ich masz. Zapytaj tych co kupowali po 7,0 dlaczego kupowali, widocznie wiedzą że mogą poczekać i zarobić a nie tylko kręcić kółka codziennie. To jest ich decyzja i wybór. Może przekonały ich patenty i inne osiągnięcia Zespołu Profesora oraz uznanie środowiska naukowego na świecie ? Widzę, że nie panujesz nad sobą, dlatego ci mocno współczuję, czysto po ludzku. Kończę dyskusję bo nie ma sensu. Trolluj dalej, widać już tylko to ci zostało. I nie myl mnie z kimś kim nie jestem, bo naprawdę to jest żenujące.
Prawie 16 % niżej po 1.5 roku. Naganiacze znowu w akcji. W ubiegłym tygodniu łykali nawet po 6.48 zł a dzisiaj niżej chętnych nie widać. Wielonikowiec siedzi cicho a kris nagania stado.