wyglada mi na probe akumulacji na tym poziomie. Ktos wywalil akcje drozej (i otworzyl szorta ktorego potem zamknal na stracie) zeby odkupic akcje na tym poziomie. Przypuszczam ze to break even tej akcji dla nich. Moim zdaniem probuja wymeczyc kolkowiczow zeby od nich odkupic nie drozej niz 14.6. Czy sie uda, zobaczymy. Tu juz prawie maja zdanie co i jak i kto za tym stoi. Jesli straca te paredziesiat tysiecy akcji, to moze sie poddadza.
Jak bedzie tradycyjnie zobaczymy. Ja stawiam na rajd swietego Mikolaja, ale nie musze miec racji. W sumie kurs w krotkim terminie nie ma dla mnie znaczenia.
Przeparkowanie prawie 2 mln akcji (1,79x,xxx), a potem kolejny pivot w dół i poniżej 13 PLN. Tam bronimy większym kapitałem i rozgrywamy. Przecież dokładnie opisałem. Proszę czytać ze zrozumieniem. Serdeczności - Jacek i zysków wszystkim bykom życzę :)
Jako Mietek na CDR wymysla fajniejsze historie :) i wiecej ich pisze. Jakies 100-200 postow dziennie. Tu sie nie stara. NUDA, PANIE. I ta pozyczka na szorta :) ktora zamknal :) Historyjki sie Panie Jacku nie spinaja :) pamiec juz nie ta?
Dnia 2023-12-12 o godz. 12:23 jacek_z_grochowa napisał(a): > To który u Was taki pijaczyna? Alkoholik? > P.S - już jutro miotła w firmie. Szybcy są :) > --- > Pozdr. Jacek
Nawet nie wiesz co z tego aliasu inni wypisuja, co? :):):) oj Mietki :)