• Kaftann gra w Paranoid Autor: juda [185.230.28.*]
    Polecam zobaczyć. To tylko PROLOG ale gra wygląda bardzo solidnie i ma klimat. Myślę ze jest dużo lepiej niż większość się spodziewała i może być bardzo pozytywne zaskoczenie.
    https://www.youtube.com/watch?v=zus-4QKCOVg
  • Re: Kaftann gra w Paranoid Autor: ~rony90 [194.9.53.*]
    Całkiem spory zasięg materiału i jednoznacznie pozytywny odbiór (wiem, że 7 tys. wyświetleń to niewiele, ale nr 1 wishlisty Steam, czyli The Day Before ma na tym kanale niewiele więcej). Wieczorem i jutro możemy zapewne liczyć na więcej materiałów i recenzji (zakładam, że dziś schodzi embargo). Mnie osobiście Paranoid "kupił" świetnym trailerem i na pewno zagram. Ale czy gra okaże się sprzedażowym hitem, tego nie wiem.
  • INFOBAE informuje o Paranoid Autor: ~3xd [31.60.29.*]
    Dość duży serwis INFOBAE COM - obejmujący kraje ameryki łacińskiej (m.in. Argentyna, Meksyk, Peru oraz Hiszpania), daje informacje o PARANOID na swojej głównej stronie oraz X:
    https://www.infobae.com/malditos-nerds/2023/12/14/paranoid-el-nuevo-videojuego-de-terror-de-madmind-studio-presenta-su-trailer-de-lanzamiento/

Na X serwis ma dwa konta z 1,4 mln i 3,5 mln obserwujących!
    Pozdrawiam, D.
  • Re: INFOBAE informuje o Paranoid Autor: ~Racjonalny [77.65.93.*]
    Kaftan też niezły ananas. Najpierw wystawił pozytywną recenzję a później zmienił na negatywną gdy tylko zobaczył że inni źle ją oceniają. Przypominam że MMS podobno płaciło za granie w tą grę "youtuberom"
  • Re: INFOBAE informuje o Paranoid Autor: ~3xd [83.29.55.*]
    Dnia 2023-12-17 o godz. 16:10 ~Racjonalny napisał(a):
    > Kaftan też niezły ananas. Najpierw wystawił pozytywną recenzję a później zmienił na negatywną gdy tylko zobaczył że inni źle ją oceniają.

To się nazywa schiozofrenia nomem omen jaką ma bohater PARANOIDa :-)

Kiedyś wystawiłem na Pepperze okazję z czytnikiem i jakiś jeden baran napisał, że Kindle lepsze. Dostałem chyba 150 negatywów. Najciekawsze, że ten sam identyczny w 100% czytnik - nawet w droższej cenie - 3 miesiące wcześniej był super gorącą okazją z ilością 300+.
    Tyle są warte te recenzje... Tak w kontekście podejmowania decyzji inwestycyjnych.
    Pozdrawiam, D.

• Re: INFOBAE informuje o Paranoid Autor: erydan [91.216.213.*]
    Nie wiem co ma czytnik Kindle do Madmind
    Poza tym że Kindle (paperwhite, Oasis) to jest super sprzęt a Madmind ma teraz kłopoty po premierze.
  • Re: INFOBAE informuje o Paranoid Autor: ~3xd [83.29.55.*]
    Dnia 2023-12-17 o godz. 19:58 erydan napisał(a):
    > Nie wiem co ma czytnik Kindle do Madmind

Odniosłem się do tego, że ten sam produkt - w tym przypadku PARANOID - najpierw był pozytywnie oceniany a potem już poszło stadnie - nie wypada napisać, że gra ci się podoba.
    Pozdrawiam, D.

[x]
MADMIND -0,45% 1,11 2025-09-10 11:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.