• budujmy razem trend Autor: ~Konfucjusz [178.235.146.*]
    Obroty rosną, notowania są gorące jak małżonka w noc poślubną. Z dumą i radością możemy obserwować, jak wspólnie budujemy trwały trend wzrostowy. Nasza siła tkwi w działaniu razem, ponieważ to właśnie wspólnota decyduje o naszym sukcesie. To nie jest jakaś tam spółdzielnia, to wspólna idea, która jednoczy nas jako mądry tłum, zdeterminowany do osiągnięcia wspólnych celów.

Nasze inwestycje to nie tylko liczby na papierze, to ludzie, którzy dostrzegają znaczenie zaangażowania otoczenia zewnętrznego. Mamy misję, która wykracza poza same obroty - chcemy, aby wraz z naszym rozwojem, także nasze zdrowie i dobre samopoczucie były priorytetem. Chcemy, abyśmy, starzejąc się, mogli cieszyć się życiem bez zbędnych zmartwień o zdrowie. Cieszę się, że wszyscy jesteście tutaj, nawet jeśli czasem dochodzi do różnych opinii i dyskusji, bo to właśnie różnorodność naszej społeczności kształtuje nasz rozwój. Każda debata, każda inicjatywa to kropla do wspólnego basenu, który zasila nasz kapitał, zarówno ten finansowy, jak i kapitał wspólnej mądrości.

Budowanie trendu to proces dynamiczny, który wymaga zaangażowania każdego z nas. Ta spółka to nie tylko inwestycja, to wspólnota ludzi, którzy razem tworzą coś większego. Dziękuję Wam za obecność, za każdy wkład, nawet ten kontrowersyjny, bo to właśnie różnorodność poglądów sprawia, że jesteśmy silniejsi. Razem, jako mądry tłum, mamy moc kształtowania przyszłości naszej spółki i osiągania jeszcze większych sukcesów.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Pracoholik [178.235.146.*]
    nasdaq ciągle idzie jak przeciąg, atmosfera dla wynalazczości jest maxymalnie pozytywne
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Long [89.64.2.*]
    Jeden z wyjątkowych wpisów opartych na głębokim wyczuciu merytorycznej warstwy spółki. Dodam może tylko jedną kwestię. Ile jest warta baza danych kilku milionów pacjentów stworzona w ramach ponad 20 lat pracy ? Skoro płacimy taką kasę za programy komputerowe w gamingu, to może w końcu ktoś to odpowiednio wyceni ? Dla mnie ReadGene to drugi Scope. Ten też był przez lata traktowany przez Inwestorów jak kopciuszek, a raptem wszystko się zmieniło i z 12 zrobiło się prawie 330 przed odcięciem rekordowej dywidendy. Do ilu może urosnąć RDG ? Nie wiem, niech każdy sobie sam to przeliczy. Ten kto jednak od kilku sesji tak pieknie zasysa chyba już to policzył ?
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Konfucjusz [178.235.146.*]
    Mam nieodparte wrażenie, że wielu inwestorów tutaj jest ekstremalnie zaskoczonych, tym co od dawno znajdowało się w dokumentacji ReadGene i raportach, w tym na stronie internetowej, dostępnej w języku angielskim. Dlatego obecne wzrosty są właśnie objawem tego, że te dane dotarły do świadomości wielu osób.Może dotarły zbyt nagle i stąd to zaskoczenie dynamiką wzrostów. Jak ktoś odkopie kilo złota, to za ile sprzedaje? za tyle ile jest warte? czy za mniej, bo ktoś będzie zaskoczony? 

Mam też wrażenie, że to zaskoczenie generuje u inwestorów większy strach, niż w zespole badawczym RG. Kto się powinien był bardziej bać i przede wszystkim kiedy??!!!! Teraz kiedy są wyniki badań czy wtedy, gdy ten zespół zaczynał i jakby coś więcej nie wyszło, to by było pośmiewisko. Zamiast zostać doktorem czy profesorem jeden z drugim by dziś recepty na kaszel wypisywał w kilku przychodniach by zebrać kasę na wycieczkę. To właśnie ten zespół miał prawdziwe powody by się bać, gdy nic nie było i nic nie było wiadomo. A teraz właśnie coś wiadomo, są dane, potencjał, nauka weryfikowana praktyką. Tutaj jest tyle obaw i dziwnego strachu jakby co niektórych ktoś namawiał do inwestowania w cyrk, który dopiero w przyszłym roku ma przyjechać.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Antek [188.146.96.*]
    Cóż za mądrość w wysławianiu się. Gratuluję i podziwiam kunsztu. I kultury słowa. Tak rzadko tu się to spotyka
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Long [89.64.15.*]
    Kto wie ? Może nasz Kolega Inwestor był w kraju za Wielkim Murem i pobierał mądrości z pism tego mędrca oraz kultury tego kraju ? Tak, czy siak pięknie i mądrze tworzy teksty i jest również krytyczny, ale widać że pisze na trzeźwo i chłodnym okiem patrzy na wszystko.
    W obliczu jazgotu trolli, warto przypomnieć i podbić ten cenny wątek.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.24.*]
    Dnia 2023-12-14 o godz. 17:32 ~Long napisał(a):
    > W obliczu jazgotu trolli, warto przypomnieć i podbić ten cenny wątek.

Zrobię to w twoim imieniu. Naprawdę warto.
    Kurs niżej o 19 %.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Long [5.173.104.*]
    Warto przypomnieć
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Napompowany [5.102.67.*]
    Teraz to każdy myśli jak sprzedać
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~tulip [83.6.13.*]
    ty byś może i tak myślał jakbys miał akcje:) buahahaha
    ja tam nie zamierzam sprzedawać, więc w sumie nie wiem za kogo piszesz te bzdety
    Został na peronie chce kupić jak najtaniej więc straszy leszcza.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.154.*]
    Piszesz o sobie?
    I znowu jesteś bez akcji?

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=9641727&strona=1
    Nie tłumacz się.

e: Info 54zl~AGROfarmianin2020-06-03 02:16:IP 46.171.142.*
    piterr [89.64.2.*] 2020-04-28
    ~olo [89.64.2.*] 2018-07-26
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jw,34467161.html
    ~BAX [89.64.2.*] 2019-12-23
    ~kudnegunda [89.64.2.*] 2020-05-14
    ~bauhaha [89.64.2.*
    ~Doro [89.64.2.*
    ~1234T [89.64.2.
    ~blond [89.64.2.*
    ~KobiBe [89.64.2.*]
    archon007 [89.64.2.*]
    X-Trade Brokers DM rchon007[89.64.2.*
    ~gierek [89.64.2.*
    ~Taddeo [89.64.2.*
    ~KGHM [89.64.2.*
    ~buahaha [89.64.2.
    gan [89.64.2.*
    ~Buahahaha [89.64.2.
    ~ursus [89.64.2.
    ~ar [89.64.2.*]
    ~akson [89.64.2.
    he Farm 51. Autor: ~buahaha [89.64.2.*]
    The Farm 51. Autor: ~sutyt [89.64.2.*
    Getin. Autor: ~Duduś [89.64.2
    Mięsne Henryk Kania. Autor: ~hjehhje [89.64.2.*]
    ~nn [89.64.2.*
    ~rotszild [89.64.2.*
    ~gan [89.64.2.*
    ~Frank [89.64.2.
    ~Xx [89.64.2
    ~adam [89.64.2
    ~joshep [89.64.2.
    ~mw [89.64.2.*
    ~fin [89.64.2.*
    ~mitters [89.64.2.*
    ~super [89.64.2.*
    ~dar [89.64.2.*
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.178.*]
    I dlatego można kupić taniej?
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Piwnicapodbaranami [94.254.212.*]
    W nauce jak w sztuce wybitne osobowości kreują sukces i markę. Dlatego podbijam wpis Kolegi Inwestora. Pozdrowienia z Krakowa
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~Konfucjusz [178.235.146.*]
    Wysoki kurs spółki giełdowej to jest takie jajo, które trzeba wysiedzieć i jeżeli się tego jaja nie wysiedzi, to ten kurs nie będzie rósł. Oczywiście można na chwile zejść z tego jaja, ale kurs to jest zawsze jajo które bezwzględnie trzeba wysiedzieć na długo, bo to jest nasze wspólne jajo!
  • Re: budujmy razem trend. ale pomylił sie kierunek. Gdzie jest długilong? Autor: ~psychiatra [46.112.6.*]
    Dobrze, że zostałem na peronie jak naganialiście za ponad 7.5 zł. Tylko w waszym pociągu maszynista pomylił kierunek jazdy.
  • Re: budujmy razem trend. ale pomylił sie kierunek. Gdzie jest długilong? Autor: ~luj [89.64.46.*]
    Ja też się cieszę , że mnie "odcięło od akcji' :D
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.27.*]

Tych, których nie "odcięło od akcji" mogą kupić teraz 22 % taniej.
  • ubierajmy innych ja wielonikowiec Autor: ~psychiatra [5.173.170.*]
    Buda wielonikowiec.

~Pracoholik [178.235.146.*] 2024-02-07 11:01
    ~Konfucjusz [178.235.146.*] 2023-12-11 20:27

• Re: budujmy razem trend Autor: ~Kris [46.174.3.*]
    Twój poziom intelektualny jest równy 0-słownie zero,a twój poziom jako człowieka to moralne DNO! Po co wypisujesz takie bzdury? -22% przy inwestycji długoterminowej (czyli kilku-kilkunastoletniej nie ma żadnego znaczenia oraz wpływu. Może jakbyś napisał -90% to sytuacja wyglądałaby inaczej! Proszę zamilcz i się więcej nie kompromituj
  • Od 7.80 zł ciągle niżej Autor: ~psychiatra [94.254.168.*]
    Dnia 2024-03-29 o godz. 08:36 ~Kris napisał(a):
    > Twój poziom intelektualny jest równy 0-słownie zero,a twój poziom jako człowieka to moralne DNO! Po co wypisujesz takie bzdury? -22% przy inwestycji długoterminowej (czyli kilku-kilkunastoletniej nie ma żadnego znaczenia oraz wpływu. Może jakbyś napisał -90% to sytuacja wyglądałaby inaczej! Proszę zamilcz i się więcej nie kompromituj

To dlaczego nie kupujesz? Ja wole kupować spółki taniej a nie na górce. Ty możesz robić odwrotnie. Miałeś skomentować na bieżąco ostatni raport spółki a ty podobnie ja twoi koledzy wolisz pisać o wszystkim tylko nie o spółce.
    Specjalna dedykacja ju 2 raz dla ciebie kiepski naganiaczu.

https://www.youtube.com/watch?v=BNknWDWTSoc
    A tutaj link do raportu, żebyś nie zapomniał:
    https://read-gene.com/relacje/

Pamiętaj o lekach.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.220.*]
    Dnia 2024-03-29 o godz. 08:36 ~Kris napisał(a):
    > Twój poziom intelektualny jest równy 0-słownie zero,a twój poziom jako człowieka to moralne DNO! Po co wypisujesz takie bzdury? -22% przy inwestycji długoterminowej (czyli kilku-kilkunastoletniej nie ma żadnego znaczenia oraz wpływu. Może jakbyś napisał -90% to sytuacja wyglądałaby inaczej! Proszę zamilcz i się więcej nie kompromituj

Chyba około -40 5 przy inwestycji długoterminowej to według ciebie nie ma znaczenia. Według mnie ma. kupuj, przecież tanie miało już nie być czyli według ciebie jest okazja. Kupujcie naganiacze. 123, krashan, goldman i dziesiatki innych.
    Ostatnia transakcja zaczęła się od 4.83 zł i skończyła na 4.57 zł.
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [5.173.220.*]
    Chyba około -40 % przy inwestycji długoterminowej to według ciebie nie ma znaczenia. Według mnie ma. kupuj, przecież tanie miało już nie być czyli według ciebie jest okazja. Kupujcie naganiacze. 123, krashan, goldman i dziesiatki innych
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [94.254.170.*]
    Watek założono przy kursie 6.55 zł a dzisiaj kurs osiągnął nawet 4.00 zł. aktualny kurs wynosi 4.20 zł. Gdzie jest naganiacz?
  • Re: budujmy razem trend Autor: ~psychiatra [46.112.205.*]
    Pierwsze 2 wpisy na tym wątku pisane na tym samym kompie i prawie o tej samej godzinie? Hihi.
    a kurs ok. 5 % niżej. Ładne palta ktoś uszył innym.
[x]
READGENE -4,13% 6,04 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.