• Co automaty tutaj rysują? Autor: ~TK [79.190.127.*]
    Na razie robią trójkąt zniżkujący z podstawą na 9zł i coraz niżej odbijają piłeczkę - czy to ma wybić dołem do 7-8zł, czy od tego poziomu teraz będzie odbicie, jak myślicie? Jak dla mnie jeszcze za niskie obroty, poprzednie dno zrobili na dziennym obrocie ponad 4mln.
  • Re: Co automaty tutaj rysują? Autor: ~AlgorytmyAI [2.49.23.*]
    Automaty są oparte na algorytmach które się uczą i pracują nie po to żeby robić dno ale żeby nazbierać jak najwięcej jak najtaniej i wyjechać w górę. Nie trzeba być programistą żeby to zrozumieć.
  • Re: Co automaty tutaj rysują? Autor: ~tkn [31.6.159.*]
    wygląda Panowie na to że dalej będzie spadać, strach to kurs może runąć nawet na 4 zł a przecież niektórzy kupowali to nawet w okolicy 15 zł
  • Re: Co automaty tutaj rysują? Autor: ~Hetan [78.146.2.*]
    Jesli interesuje Cie jak okrasc w legalny sposob akconarjuszy a przy tym nie poniesc kary ,to zapraszam Cie na bezplatny kurs na Hetan Technologies ....Mateusz K..
  • z kupnem warto poczekać do jutra, Autor: ~tkn [31.6.159.*]
    Dnia 2023-12-11 o godz. 18:22 ~Hetan napisał(a):
    > Jesli interesuje Cie jak okrasc w legalny sposob akconarjuszy a przy tym nie poniesc kary ,to zapraszam Cie na bezplatny kurs na Hetan Technologies ....Mateusz K..

tu może być bardzo podobnie, zobaczymy za kilka miesięcy bo papier jest w silnym trendzie spadkowym a z takiego trendu nie wychodzi się tak łatwo jak niektórzy myślą... warto więc obserwować spółkę i czekać a nie przepłacać cwaniakom którzy nabywali te akcje za marne grosze.
  • Re: z kupnem warto poczekać do jutra, Autor: ~TK [83.30.11.*]
    Obrót prawie 4mln, jak dla mnie sygnał wejścia.
[x]
CARLSON 0,29% 3,47 2025-10-24 11:02:19
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.