• DM BOŚ - 53 zł Autor: ~test [83.18.219.*]
    2023-12-11 Warszawa (PAP) - Analitycy DM BOŚ, w raporcie z 8 grudnia, podtrzymali rekomendację "trzymaj" dla spółki DataWalk. Wycena akcji spółki w horyzoncie 12-miesięcznym została utrzymana na poziomie 53 zł.

Wg mnie z 15 złotych wyżej
  • Re: DM BOŚ - 53 zł Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    To zależy od nowej sprzedaży....a to się dopiero okaże. Ja uważam, że jest duża szansa na poprawę w przychodach a później w wyniku finansowym...
  • Re: DM BOŚ - 53 zł Autor: zenekzakcentu [88.156.140.*]
    Tutaj nie było przesłanek żeby kurs tak mocno zjechał, panika i ulica wywołały lawinę, spółka jest zdrowa ma know how, projekty i osiągnięcia.
  • Największe tegoroczne rozczarowanie Autor: ~Inwestor [93.105.178.*]
    "Technologiczna spółka to jedno z największych tegorocznych rozczarowań na GPW - kurs od początku roku spadł o 65 proc. Spośród spółek wchodzących w skład WIG gorszą stopę zwrotu ma tylko TenderHut. Spółka brnie jednak w straty i notuje przychody dalekie od oczekiwań rynku. Po trzech kwartałach 2023 r. wynoszą 18,1 mln zł, o 30 proc. mniej r/r."

https://www.pb.pl/rozczarowujacy-rok-niezrozumiala-slabosc-za-chwile-emisja-akcji-1202898
  • BOS to swoje rekomendacje daje zeby UPYCHAC PAPIER Autor: ~rotua [51.148.3.*]
    docieraja emaile do wlascicieli rachunkow w BOS i kiedykolwiek oni cos nie wydadza to kurs jest w okolicy szczytu. ostatnio tak bylo z PZU czy PKO BP. Dlaczego nie wydali rekomendacji K na poczatku pazdziernika 2022r kiedy kurs konczyl korekte. gdzie wtedy byli ci cudowni anale z BOS i innych biur ?

tu tez wydali rekomendacje po 53 zeby upchnac papier a dzis on sobie lata po 30 z potencjalem WYBICIA DOLEM ktore jest realizowane wiec ustawmy sie miedzy 12 a 17zl to moze cos wpadnie. tymczasem poczekam na kolejne rekomendacje BOS to bede wiedzial co mam robic i gdzie lapac dno.
  • Re: BOS to swoje rekomendacje daje zeby UPYCHAC PAPIER Autor: ~matt [46.204.96.*]
    40zł całkiem realne
[x]
DATAWALK 6,03% 123,00 2026-05-22 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.