Aktualnie zarząd już wszystko wie odnośnie czwartego kwartału bo w kwestii grudnia już wszystkie zamówienia są w dziale zbytu. Jeśli
Tabaza stwierdzi, że jest lepiej niż ok, to będzie 4 zł plus??... dywidendy nadzwyczajnej / poza 12 zł już wypłaconymi / zamiast tylko 4zł. Dlaczego?- "pieniądz nie śpi" a w hiperinflacji, która się zbliża zamrożony być nie może, mamy sprzed dwóch lat jeszcze 12 zł stąd uważam, że pozostanie tylko 10 a zatem trzymamy kciuki za 4 plus 2!! Każdy widzi, że właściciele nie bawią się z przerzucania z kieszeni do kieszeni tylko jak można każą wypłacać na zasadzie strzyżenia a nie mordowania, na chwilę obecną przewidziałem wszystkie nadzwyczajne dywidendy od kilku lat, mimo że mnie nawet tutaj za to sztorcowano, słusznie czy niesłusznie I podkreślam jeszcze raz, właścicielom w obecnej sytuacji nawet opłaca się nakazać wziąć w ostateczności kredyt na te 2 zł Bo jeśli okazja jest zainwestować drugostronnie w sektor powyżej 20% zysku, to się to robi. Warunek: przewidywane stabilne finanse roku następnego. Co to znaczy stabilne warunki finansowe w okresie hiperinflacji? – popyt umożliwiający relatywne zbudowanie cen zbytu na zasadzie uwzględnienia przyrostu kosztów oraz takiej samej marży. Ale czy tak się stanie??- Oby...
No tak, ale to dopiero będzie za pół roku. A poza tym najwyższy czas na zmianę, od żądania nwz upłynęło trochę czasu, wybory już za nami z przegraną PiSu, czyli koniec z tarczami i "piniędzy nie ma i nie będzie". Jasne, że trudno wykluczyć, że będzie jak dotąd "bez żonglerki".
Posłuchaj kibicu Pcimia Dolnego, tak w duchu liczyłeś na to samo co ja i nic nie pisałeś przedtem przeciw, prawda? A teraz jesteś macho bo nie wypaliło,tak? Pisał ci Boguś i ja tego też nie wykluczyłem, że może zostać cztery. No to teraz jak "bez mózgu" kupiłeś za 135 ,to sam się "spultaj"...
P.s. choć co do przyszłości to do końca nie wiadomo, co się tutaj opłaca a co nie ale bezinteresowne, czy nie bezinteresowne chamstwo nigdy się nie opłaca.....