• Analiza techniczna Autor: januszex [217.96.6.*]
    CRI wyłamało wsparcie 200zł które było pikiem wolumenowym i konsolidacją. Wyłamał też srednią z 200 sesji więc najblizsze wsparcie to ~180zł gdzie zapewne nastąpi lekkie odbicie po którym kurs skieruje się docelowo do okolic 150zł - dołki konsolidacji marzec-kwiecień 2023 i wartość dodruku akcji. Druga częśc wpisu zrealizuje się dlatego, ze zbiegnie się to z większą korektą wiosenną i pierwszymi wynikami spółki, które zapowiadane są jako strata
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Sekhmet [159.205.159.*]
    Też przewiduję, że spadnie w okolice 150 zł. Niestety albo stety...
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Nie trzeba AT, żeby zauważyć, że jedyne co dobrze produkują to akcje i dług.
    150zł to będzie najmniejszy wymiar kary, jeżeli ogłoszą kolejną emisję akcji.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Fan [91.145.164.*]
    Czy Ty czytasz w ogóle co komunikuje spółka?
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Invest [194.149.88.*]
    Dnia 2023-12-19 o godz. 21:57 ~Fan napisał(a):
    > Czy Ty czytasz w ogóle co komunikuje spółka?

Czytam, ale jestem od kilkunastu lat na giełdzie i wiem, że to co komunikują spółki na NC, a to co się wydarzy w rzeczywistości to dwie różne sprawy. Dlatego patrzę na twarde dane, a nie obietnice.
  • Re: Analiza techniczna Autor: wybrany83 [88.156.139.*]
    Patrzysz na twarde dane, a nie ogarnąłeś, że CRI nie jest spółką z NC.
  • Re: Analiza techniczna Autor: januszex [217.96.6.*]
    wpis ma już 3tyg i idzie jak po scenariuszu. załadowałem troche akcji tuż przed swiętam i wczoraj (wiele osob realizował stratę) i tuż po nowym roku zapewne sprzedam jak tylko zbliży sie do oporu na 200 i odbije. Nikt normalny nie bedzie tego trzymał przez cały rok jak spółka komunikuje słaby rok
    pozdrawiam
    zauwazcie, ze jak rośnie przy małym wolumenie to ten wzrosty są generowane przez drobnice. wzrosty przy duzych obrotach daja wieksze szanse na utrzymanie wyceny
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Drobnica ma tylko 800k akcji i to myślę, że tego nie trzymają dzieciaki, bo nominalnie te akcje są drogie.
    Nie jest łatwo nabyć tu znaczący pakiet bez wywindowania kursu, bo tylko nieliczni nie myślą i wyrzucą te akcje za pół darmo, reszta trzyma i nie odda. Moje być może kupisz powyżej 300zl i to będę musiał dokonać powtórnej analizy czy warto to będzie wtedy oddać.
    Co masz na myśli pisząc, że akcje są drogie?
    Bo to mocno nie klei się z dalszym wpisem, ze ktoś odkupi je nie po 150-200 a po 300 :)
    33% akcji ma "ulica/drobnica", to stosunkowo dużo.
  • Re: Analiza techniczna Autor: ~McŻABA [79.12.106.*]
    Spółka komunikuje, że jej kluczowy produkt osiągnie poziom wejścia na rynek w czerwcu 2024. Jeśli wystrzela satelitę i przejdzie od pomyślnie testy to tu będzie grubo. Spokojnie trzymać trzeba do połowy 2024.
[x]
CREOTECH 4,01% 1 038,00 2026-05-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.