• STROM & GPW Autor: ~interpikt.inmarket [192.168.3.*]
    Powtarzam dla bankrutów..
    Wiara zostaje nagradzana..
    było dla biednych,a teraz dla zamożnych..."Rzucaj swój chleb na powierzchnie wód,a po wielu dniach Go znajdziesz"..
    Powtarzam z braku czasu:
    przyśpieszenie raportu, bo chcą więcej kupić przed walnym ..: Dzieci to wiedza kochani ..:)
    A TERAZ JEST OKAZJA DO ZBIERANIA PAPIERKU-KUPUJ GDY LEJE SIĘ KREW...:)
    To mój ostatni post na dzisiaj..
  • Re: STROM & GPW Autor: ~Irek [83.26.219.*]
    Ja widzę to w gorszych barwach .....ale nie bedę snuł swoich wizji
    aby nie zapeszyć....... sobie i innym życzę 2 zł....... do wiosny.....??????
  • Re: STROM & GPW Autor: ~tom [79.188.219.*]
    W poniedziałek rapoet.Na plusie.
  • Re: STROM & GPW Autor: ~radecky [89.228.41.*]
    w tym przypadku nawet mały minus to bardzo dobry rapor :) swoja drogą nie moge sie doczekać...coprawda nie mam stormma ale mam duuuuuuuuuuuuuuużo jago z duuuuuuuużą strata :)
  • Re: STROM & GPW Autor: ~radecky [89.228.37.*]
    gdyby wyniki były złe to by nie przyśpieszali, a pozbywali sie akcji... żadko sie zdarza przyspieszenie raportu bo ku czemu ma to słuzyc...?? apropo...mieszko tez przyspiesza wyniki...24 luty. wiosną rok temu chyba kola przyśpieszała i podała wtedy dobre wyniki

zobaczymy....ewentualnie jestem w błędzie :) ale zasadniczo to nic nie kosztuje

ps. to ważny tydzień dla stajni eli...najważniejszy dla jago bo tu ma znaczenie i wynik stormmu i ganta... a gant powinien dać swietne wyniki.
    niedługo stormmowcy bedą jagodziarzami a ela i kosior nie uciekli nawet sztuką akcji ze stormmu
  • Re: STROM & GPW Autor: ~interpikt.inmarket [192.168.3.*]

słusznie ,bo budowlanka była,jest ,i będzie w cenie - jak ziemia do rodzenia,dom do mieszkania,a chleb do jedzenia- zostało dobre odzienie..Reszta to zachcianki...
    W tym tygodniu będzie deszcz dla ziemi...:)
  • Re: STROM & GPW Autor: ~interpikt.inmarket [192.168.3.*]
    z prostej przyczyny, z prostego punktu widzenia, prostego, i biednego człowieka, sprawa przedstawia się tak( nie wiem czy zdążę).Ziemia potrafi wyż. ok. 100mld. ludzi,a żyje 6mld., i ciągle przybywa..( ale ziemi nie..:)
    Trzeba gdzies kartofle, i buraki siać-nie..?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Rosną kontrakty na indeksy w USA; rząd pomoże bankom i motoryzacji-PAP Autor: ~interpikt.inmarket [192.168.3.*]
    Pisałem wczoraj o zmianie trendu,w górę,i tak będzie w 99.9%
    STROM-ma info dla rozumnych-wielu nigdy nie dojdzie do dokładnego poznania prawdy, i zrozumienia np.trendów,ekonomi, itp. bez względu na swój poziom naukowy-dlaczego?
    The Sekret..,itp. A ja mam intuicję...Nie wierzycie mi?A co jest ważniejsze-inteligencja,talent, czy wiedza?A morze doświadczenie,znajomości, i spryt?
    No to już macie odp.?Nie? A ja mam..
    Co jest waszym autorytetem? Bóg,Biblia, przywódcy Duchowi?
    "..Wiara w autorytety powoduje,że błędy autorytetów, stawiane są za wzorce"..Ostrożnie..!!!
    Ps. Po co ja to piszę...? Życzliwość, czy naganianie..? A morze to eksperyment..?
    Po czym poznać mądrego człowieka..?Co to jest mądrość,a co podstawa mądrego, i logicznego myślenia..?
    Czy to co pisze jest złe..? Szkodzi, czy pomaga? Zależy komu ,nie.. ?
    A piszę bo lubię,chce, i mogę...:)
  • :D Autor: ~radecky [89.228.47.*]
    o kurde
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.47.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
STORMM -3,28% 1,08 2009-09-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.