Powtarzam dla bankrutów..
Wiara zostaje nagradzana..
było dla biednych,a teraz dla zamożnych..."Rzucaj swój chleb na powierzchnie wód,a po wielu dniach Go znajdziesz"..
Powtarzam z braku czasu:
przyśpieszenie raportu, bo chcą więcej kupić przed walnym ..: Dzieci to wiedza kochani ..:)
A TERAZ JEST OKAZJA DO ZBIERANIA PAPIERKU-KUPUJ GDY LEJE SIĘ KREW...:)
To mój ostatni post na dzisiaj..
w tym przypadku nawet mały minus to bardzo dobry rapor :) swoja drogą nie moge sie doczekać...coprawda nie mam stormma ale mam duuuuuuuuuuuuuuużo jago z duuuuuuuużą strata :)
gdyby wyniki były złe to by nie przyśpieszali, a pozbywali sie akcji... żadko sie zdarza przyspieszenie raportu bo ku czemu ma to słuzyc...?? apropo...mieszko tez przyspiesza wyniki...24 luty. wiosną rok temu chyba kola przyśpieszała i podała wtedy dobre wyniki
zobaczymy....ewentualnie jestem w błędzie :) ale zasadniczo to nic nie kosztuje
ps. to ważny tydzień dla stajni eli...najważniejszy dla jago bo tu ma znaczenie i wynik stormmu i ganta... a gant powinien dać swietne wyniki.
niedługo stormmowcy bedą jagodziarzami a ela i kosior nie uciekli nawet sztuką akcji ze stormmu
słusznie ,bo budowlanka była,jest ,i będzie w cenie - jak ziemia do rodzenia,dom do mieszkania,a chleb do jedzenia- zostało dobre odzienie..Reszta to zachcianki...
W tym tygodniu będzie deszcz dla ziemi...:)
z prostej przyczyny, z prostego punktu widzenia, prostego, i biednego człowieka, sprawa przedstawia się tak( nie wiem czy zdążę).Ziemia potrafi wyż. ok. 100mld. ludzi,a żyje 6mld., i ciągle przybywa..( ale ziemi nie..:)
Trzeba gdzies kartofle, i buraki siać-nie..?
Pisałem wczoraj o zmianie trendu,w górę,i tak będzie w 99.9%
STROM-ma info dla rozumnych-wielu nigdy nie dojdzie do dokładnego poznania prawdy, i zrozumienia np.trendów,ekonomi, itp. bez względu na swój poziom naukowy-dlaczego?
The Sekret..,itp. A ja mam intuicję...Nie wierzycie mi?A co jest ważniejsze-inteligencja,talent, czy wiedza?A morze doświadczenie,znajomości, i spryt?
No to już macie odp.?Nie? A ja mam..
Co jest waszym autorytetem? Bóg,Biblia, przywódcy Duchowi?
"..Wiara w autorytety powoduje,że błędy autorytetów, stawiane są za wzorce"..Ostrożnie..!!!
Ps. Po co ja to piszę...? Życzliwość, czy naganianie..? A morze to eksperyment..?
Po czym poznać mądrego człowieka..?Co to jest mądrość,a co podstawa mądrego, i logicznego myślenia..?
Czy to co pisze jest złe..? Szkodzi, czy pomaga? Zależy komu ,nie.. ?
A piszę bo lubię,chce, i mogę...:)