Rak to nie COVID czy inne choroby. To najgorsza choroba ludzkości nie ma na nią lekarstwa ale te badania które są prowadzone pokazują wyraźnie czego jest w organizmie za dużo u osób już dotkniętych tą chorobą. O to jesteśmy mądrzejsi i są to sprawdzone i opatentowane dane. Wynika z tego wiele bo wiemy czego musimy unikać aby uniknąć choroby. Teraz tylko stworzenie takiego regulatora zabezpieczającego w formie jakieś tabletki i możemy dziennie z rana sobie to zażyć. Myślę że wiele osób mając obciążenia dziedziczne chętnie po takie leki by sięgało wiedząc że likwidują nadmiar szkodliwych substancji które powodują raka.
To dużo. Bardzo dużo i zespół to osiągnął. Takie moje rozumowanie
Jednak jednego możemy być pewni, że w debacie występowania nowotworów oraz ich zwiększonego pojawiania się odnotowujemy w ciągu ostatnich 2 lat. Na chwilę obecną jest ostra nagonka, że ci co chorowali z powodu Covid mają zwiększoną szansę na nie typowe Raki. Totalnie olewa się temat zwiększonej szansy występowania nowotworów u tych co zaszczepili się przeciwko Covid. Manipulacje w tym temacie rozumiem bo firmy farmaceutyczne chcą zarobić ale poczekajmy jeszcze kilka lat a będziemy wiedzieć jeszcze więcej. Na razie nie można powiedzieć złego słowa o tak zwanych szczepieniach przeciw Covid. I jak zwykle władza ludzkości podarowała nowego konia trojańskiego więc firmy związane z tematem zdrowia mają szansę się wykazać.
Osiągnięcia firmy dobrze wyglądają, ale czy to jest na rękę koncernom farmaceutycznym, żeby znalazł się lek na raka lub na ograniczenie zachorowania na nowotwór?
Raczej nie byliby zadowoleni z tego powodu. Jestem bardzo ciekawy co z tego będzie.
Szukasz mnie więc jestem.Nie masz już co podbijać tak się skompromitowałeś. Proste pytanie: czy patenty spółki mają ochronę międzynarodową? Tak myślałem, że nie wiesz. A o Covidzie musisz jeszcze dużo przeczytać albo niech ktoś ci przeczyta.
Nie mierz innych swoją miarą. A resztki sił swojego intelektu naprawdę zostaw do prokuratury. Ilość popełnionych przez ciebie czynów karalnych na forum wobec spółki i jej CEO budzi jedynie moje współczucie. Idź spać, bo nawet nie jesteś już zabawny. Każdy kto kupuje akcje spółki potencjalnego noblisty powinien wiedzieć po co to robi i dlaczego inwestuje. Ciebie interesuje marne kółeczko i próbujesz na siłę opluwać spółkę i odkrycia jej Zespołu. Godne współczucia, ale i na szczęście karalne. Wszystko w swoim czasie. Poczytaj sobie o losach Pontona i Kaktusa na CPR oraz o ich postępowaniach sądowych za tego typu działalność jak twoja. Tak samo im się wydawało, że są bezkarni i mogą pisać głupoty i kłamstwa o spółce.