• Rak to nie Covid ! Autor: ~Laik [37.47.88.*]
    Rak to nie COVID czy inne choroby. To najgorsza choroba ludzkości nie ma na nią lekarstwa ale te badania które są prowadzone pokazują wyraźnie czego jest w organizmie za dużo u osób już dotkniętych tą chorobą. O to jesteśmy mądrzejsi i są to sprawdzone i opatentowane dane. Wynika z tego wiele bo wiemy czego musimy unikać aby uniknąć choroby. Teraz tylko stworzenie takiego regulatora zabezpieczającego w formie jakieś tabletki i możemy dziennie z rana sobie to zażyć. Myślę że wiele osób mając obciążenia dziedziczne chętnie po takie leki by sięgało wiedząc że likwidują nadmiar szkodliwych substancji które powodują raka.

To dużo. Bardzo dużo i zespół to osiągnął. Takie moje rozumowanie
  • Re: Ale Covid ponoć przyśpiesza wystąpienie nowotworu. Autor: ~Mariusz [83.27.116.*]
    Jednak jednego możemy być pewni, że w debacie występowania nowotworów oraz ich zwiększonego pojawiania się odnotowujemy w ciągu ostatnich 2 lat. Na chwilę obecną jest ostra nagonka, że ci co chorowali z powodu Covid mają zwiększoną szansę na nie typowe Raki. Totalnie olewa się temat zwiększonej szansy występowania nowotworów u tych co zaszczepili się przeciwko Covid. Manipulacje w tym temacie rozumiem bo firmy farmaceutyczne chcą zarobić ale poczekajmy jeszcze kilka lat a będziemy wiedzieć jeszcze więcej. Na razie nie można powiedzieć złego słowa o tak zwanych szczepieniach przeciw Covid. I jak zwykle władza ludzkości podarowała nowego konia trojańskiego więc firmy związane z tematem zdrowia mają szansę się wykazać.
  • Re: Ale Covid ponoć przyśpiesza wystąpienie nowotworu. Autor: ~Zimny [78.30.65.*]
    Osiągnięcia firmy dobrze wyglądają, ale czy to jest na rękę koncernom farmaceutycznym, żeby znalazł się lek na raka lub na ograniczenie zachorowania na nowotwór?
    Raczej nie byliby zadowoleni z tego powodu. Jestem bardzo ciekawy co z tego będzie.
  • Re: Ale Covid ponoć przyśpiesza wystąpienie nowotworu. Autor: ~psychiatra [46.112.6.*]
    Masz ode mnie zielona łapkę. Warto wrzucić jakiś link, na przykład:
    https://forsal.pl/lifestyle/zdrowie/artykuly/8737373,nie-tylko-long-covid-ruszyla-popandemiczna-fala-nowotworow-i-problemo.html

Niektórzy dużo piszą nie podając źródeł informacji a potem znikają jeżeli cena za 1 akcję spada.
  • Re: Rak to nie Covid ! Autor: ~Wodecki [5.173.18.*]
    Dobrze kombinujesz
  • Re: Rak to nie Covid ! Autor: ~Budda [5.173.112.*]
    Podbijam, choć wiem, że psychiczny zaraz opluje ten wartościowy wpis.
  • Re: Rak to nie Covid ! Autor: ~Natt [91.229.88.*]
    Zauważyłem, jak napiszemy od tyłu wyraz rak to wyjdzie wtedy KAR.
    Co o tym myślisz?
  • współczuję Budzie Autor: ~psychiatra [5.173.172.*]
    Szukasz mnie więc jestem.Nie masz już co podbijać tak się skompromitowałeś.
    Proste pytanie: czy patenty spółki mają ochronę międzynarodową? Tak myślałem, że nie wiesz.
    A o Covidzie musisz jeszcze dużo przeczytać albo niech ktoś ci przeczyta.
  • Re: współczuję Budzie Autor: ~Budda [5.173.112.*]
    Nie mierz innych swoją miarą. A resztki sił swojego intelektu naprawdę zostaw do prokuratury. Ilość popełnionych przez ciebie czynów karalnych na forum wobec spółki i jej CEO budzi jedynie moje współczucie. Idź spać, bo nawet nie jesteś już zabawny. Każdy kto kupuje akcje spółki potencjalnego noblisty powinien wiedzieć po co to robi i dlaczego inwestuje. Ciebie interesuje marne kółeczko i próbujesz na siłę opluwać spółkę i odkrycia jej Zespołu. Godne współczucia, ale i na szczęście karalne. Wszystko w swoim czasie. Poczytaj sobie o losach Pontona i Kaktusa na CPR oraz o ich postępowaniach sądowych za tego typu działalność jak twoja. Tak samo im się wydawało, że są bezkarni i mogą pisać głupoty i kłamstwa o spółce.
[x]
READGENE -1,57% 5,00 2026-05-14 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.