• DO PSEUDOAKCJONARIUSZA Autor: ~PrawdziwyAkcjonarius [138.186.142.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
    Powyżej link do forum i wpisu z września PGMSA .Sprawdzcie wykres i ile kurs wzrósł, bo z 50 paru groszy ,aż na 1,80 i to w ciągu niespełna 2 miesięcy .Bardzo wtedy cały wrzesień przekonywał ,że potencjału nie ma i nie wzrośnie kurs PGMSA ,co widać po wykresie ,a kto głupie wpisy czytał i oddał to naprawde byłgłupi. Cwaniak po raz kolejny wyciągnoł 200 % .
    A jak tylko pojawiły się pozytywne wpisy o super wynikach I inwestorze to powystawiał ponad 200 000 szt.,aby tylko kurs nie wzrósł Capitei . Gdzieś skrinem się chwalił że ma 86-88 tysięcy szt. ,a tak naprawdę to ma już o wiele więcej co było wtedy widać w ciągu jednego dnia jak ktoś go rozkminił co tutaj robi i po co i nagle zapełnił arkusz sprzedażą na 4 pozycjach !!!. ,a sam wszystkich będze przekonywał ,że nie wrócimy na ciągłe I, że nie warto kupować pod różnymi nickami I z różnymi numerami IP !!!!.Jeśli nie warto to po co tutaj tak się udzielasz od miesiąca ???.Co teraz głupiego wymyślisz ??? ,a sam co dnia kupujesz !!!!.
  • Re: DO PSEUDOAKCJONARIUSZA Autor: ~PrawdziwyAkcjonarius [138.186.142.*]
    Kiedy możliwy jest powrót spółki do notowań ciągłych? Jak wyjaśniają przedstawiciele GPW, najpierw musi ona zostać wykreślona z listy alertów. Kryteria kwalifikacji do tego segmentu z początkiem 2014 r. się zmieniły i będą do niego włączane wszystkie akcje o jednostkowej wartości rynkowej niższej niż 0,5 zł (średnia z trzech miesięcy), niezależnie od poziomu zmienności kursu ""...Giełda dokonuje okresowej weryfikacji i kwalifikacji do odpowiednich segmentów rynku regulowanego w odstępach kwartalnych, na dwa dni sesyjne przed ostatnim dniem sesyjnym kwartału, biorąc pod uwagę informacje za ostatni kwartał. ""... Akcje, które zostały wykreślone z listy alertów, będą mogły być notowane w systemie notowań ciągłych począwszy od trzeciego dnia sesyjnego po ogłoszeniu informacji o usunięciu ich z listy alertów."Czyli sytuacja jest absolutnie klarowna z formalnego punktu widzenia, a pisząc czy jakaś sytuacja jest zgodna czy niezgodna z prawem bierzemy oczywiście pod uwagę porządek normatywny, czyli sprawy formalne.Oczywiście wieczni malkontenci będą trajlować w nieskończoność swoje, ale real oraz przepisy mówią co innego !.
    A POZOSTAĆ MOGĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA BRAK ŚRODKÓW I KURS ŚREDNI NIŻSZY JAK 5 GR. CO JEST OPISANE PONIŻEJ
    średni kurs akcji emitenta niższy niż 5 groszy
    Wklejam jeszcze raz bo ucieło mi wpis .
    Średni kurs akcji emitenta niższy niż 5 groszy
  • Re: DO PSEUDOAKCJONARIUSZA Autor: ~Akcjonariusz [37.30.116.*]
    Masz mój post, napisz co w tym co zacytowałem jest nieodpowiednie. Chcesz się kłócić z zasadami rynku NewConnect?

Płaczesz ciągle o jakąś inną spółkę. Odnieś się może do tego co napisałem. Brakuje argumentów to robisz wrzutki personalne?

Różnica między nami jest taka, że ja daje do wszystkiego źródła, a Twój jedyny argument to "mam rację, bo tak". I źródłem jest tutaj NewConnect, to mówi samo przez się. A Ty będziesz nadal wypierał wszystko.

Piszesz o tym, że ja chcę skupić akcje. Chłopie, 150k na sprzedaży było i nikt tego nie brał, więc po jakiego grzyba miałbym się pocić na tym forum, skoro codziennie można bez problemu kupować w pakietach 50k +.

Daj argument, że układ nie ma wpływu na notowania ciągłe. Bo ja Tobie dałem cytat z samej strony NewConnect.

Póki co to Ty wyglądasz jak osoba, pracująca dla kogoś kto chce utrzymać cenę pod wyjście. Codziennie latają tu grube pakiety na sprzedaż, codziennie kurs coraz niżej, a Wy cały czas słodzicie, jak tu jest super.

Nie martw się, wystawiłem dzisiaj swoje akcje na sprzedaż. Oddam ze stratą, a Ty dalej wciskaj ludziom, że przejście na ciągłe to "pewniak".

Zapewne znikniesz w styczniu razem ze swoim zleceniodawcą...
    Powyżej nic o tobie nie pisałem ,więc po co się udzielasz i od miesiąca pilnujesz to forum !!!.No i po co takie długie wywody, a wpis ponownie mi moderator ucioł a tam miałem wszystko opisane .Siedzisz tutaj od miesiąca i pilnujesz wszystkich wpisów i przekonujesz wszystkich, żeby tylko czasami nie kupowali , nie uśredniali po tak dużej przecenie (98% prawie).W każdej godzinie masz wszędzie odpowiedź na wszystkie wpisy I ty się jeszcze śmiesz nazwać akcjonariuszem,a innych zniechęcasz do kupna . No faktycznie !!! jak chcesz mieć ze 2 mil. ,czyli tyle co Amerykanie ,to faktycznie tak ci bardzo zależy ,żeby inni nie kupowali !!!.
    Proszę o argument odnośnie tego, co jest napisane na NewConnect.
    To co moderator mi 2 razy ucioł nie dotyczyło NC ,ale jakimś cudem niewygodne widocznie było i trzeba było usunąć z mojego wpisu !!!
    A i tak samo niewygodne wpisy I fakty Dominika moderator usuwał za to wasze nie usuwa i nie ucina ,a po co to wszystko, bo czujecie tu grubą kasę. Tydzień temu czytałem twój wpis ,że niby nie będziesz się udzielał i faktycznie nic pod tym nickiem nie pisałeś ,za to zaczoł się przez tydzień zmasowany atak w arkuszu zleceń powystawianych po prawej stronie i na forum pod innymi nickami I z innych numerów IP .Bez odbioru ,bo nie będę pilnował forum tak jak ty to robisz w porze obiadowej w niedzielę.
    Już nawet moderatora w tym spisku odnalazłeś? Wow.

Czyli nie odpowiesz nic na temat informacji z NewConnect? Tak myślałem.
[x]
CAPITEA -0,12% 0,41 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.