https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
Powyżej link do forum i wpisu z września PGMSA .Sprawdzcie wykres i ile kurs wzrósł, bo z 50 paru groszy ,aż na 1,80 i to w ciągu niespełna 2 miesięcy .Bardzo wtedy cały wrzesień przekonywał ,że potencjału nie ma i nie wzrośnie kurs PGMSA ,co widać po wykresie ,a kto głupie wpisy czytał i oddał to naprawde byłgłupi. Cwaniak po raz kolejny wyciągnoł 200 % .
A jak tylko pojawiły się pozytywne wpisy o super wynikach I inwestorze to powystawiał ponad 200 000 szt.,aby tylko kurs nie wzrósł Capitei . Gdzieś skrinem się chwalił że ma 86-88 tysięcy szt. ,a tak naprawdę to ma już o wiele więcej co było wtedy widać w ciągu jednego dnia jak ktoś go rozkminił co tutaj robi i po co i nagle zapełnił arkusz sprzedażą na 4 pozycjach !!!. ,a sam wszystkich będze przekonywał ,że nie wrócimy na ciągłe I, że nie warto kupować pod różnymi nickami I z różnymi numerami IP !!!!.Jeśli nie warto to po co tutaj tak się udzielasz od miesiąca ???.Co teraz głupiego wymyślisz ??? ,a sam co dnia kupujesz !!!!.
Kiedy możliwy jest powrót spółki do notowań ciągłych? Jak wyjaśniają przedstawiciele GPW, najpierw musi ona zostać wykreślona z listy alertów. Kryteria kwalifikacji do tego segmentu z początkiem 2014 r. się zmieniły i będą do niego włączane wszystkie akcje o jednostkowej wartości rynkowej niższej niż 0,5 zł (średnia z trzech miesięcy), niezależnie od poziomu zmienności kursu ""...Giełda dokonuje okresowej weryfikacji i kwalifikacji do odpowiednich segmentów rynku regulowanego w odstępach kwartalnych, na dwa dni sesyjne przed ostatnim dniem sesyjnym kwartału, biorąc pod uwagę informacje za ostatni kwartał. ""... Akcje, które zostały wykreślone z listy alertów, będą mogły być notowane w systemie notowań ciągłych począwszy od trzeciego dnia sesyjnego po ogłoszeniu informacji o usunięciu ich z listy alertów."Czyli sytuacja jest absolutnie klarowna z formalnego punktu widzenia, a pisząc czy jakaś sytuacja jest zgodna czy niezgodna z prawem bierzemy oczywiście pod uwagę porządek normatywny, czyli sprawy formalne.Oczywiście wieczni malkontenci będą trajlować w nieskończoność swoje, ale real oraz przepisy mówią co innego !.
A POZOSTAĆ MOGĄ TYLKO I WYŁĄCZNIE NA BRAK ŚRODKÓW I KURS ŚREDNI NIŻSZY JAK 5 GR. CO JEST OPISANE PONIŻEJ
średni kurs akcji emitenta niższy niż 5 groszy
Masz mój post, napisz co w tym co zacytowałem jest nieodpowiednie. Chcesz się kłócić z zasadami rynku NewConnect?
Płaczesz ciągle o jakąś inną spółkę. Odnieś się może do tego co napisałem. Brakuje argumentów to robisz wrzutki personalne?
Różnica między nami jest taka, że ja daje do wszystkiego źródła, a Twój jedyny argument to "mam rację, bo tak". I źródłem jest tutaj NewConnect, to mówi samo przez się. A Ty będziesz nadal wypierał wszystko.
Piszesz o tym, że ja chcę skupić akcje. Chłopie, 150k na sprzedaży było i nikt tego nie brał, więc po jakiego grzyba miałbym się pocić na tym forum, skoro codziennie można bez problemu kupować w pakietach 50k +.
Daj argument, że układ nie ma wpływu na notowania ciągłe. Bo ja Tobie dałem cytat z samej strony NewConnect.
Póki co to Ty wyglądasz jak osoba, pracująca dla kogoś kto chce utrzymać cenę pod wyjście. Codziennie latają tu grube pakiety na sprzedaż, codziennie kurs coraz niżej, a Wy cały czas słodzicie, jak tu jest super.
Nie martw się, wystawiłem dzisiaj swoje akcje na sprzedaż. Oddam ze stratą, a Ty dalej wciskaj ludziom, że przejście na ciągłe to "pewniak".
Zapewne znikniesz w styczniu razem ze swoim zleceniodawcą...
Powyżej nic o tobie nie pisałem ,więc po co się udzielasz i od miesiąca pilnujesz to forum !!!.No i po co takie długie wywody, a wpis ponownie mi moderator ucioł a tam miałem wszystko opisane .Siedzisz tutaj od miesiąca i pilnujesz wszystkich wpisów i przekonujesz wszystkich, żeby tylko czasami nie kupowali , nie uśredniali po tak dużej przecenie (98% prawie).W każdej godzinie masz wszędzie odpowiedź na wszystkie wpisy I ty się jeszcze śmiesz nazwać akcjonariuszem,a innych zniechęcasz do kupna . No faktycznie !!! jak chcesz mieć ze 2 mil. ,czyli tyle co Amerykanie ,to faktycznie tak ci bardzo zależy ,żeby inni nie kupowali !!!.
A i tak samo niewygodne wpisy I fakty Dominika moderator usuwał za to wasze nie usuwa i nie ucina ,a po co to wszystko, bo czujecie tu grubą kasę. Tydzień temu czytałem twój wpis ,że niby nie będziesz się udzielał i faktycznie nic pod tym nickiem nie pisałeś ,za to zaczoł się przez tydzień zmasowany atak w arkuszu zleceń powystawianych po prawej stronie i na forum pod innymi nickami I z innych numerów IP .Bez odbioru ,bo nie będę pilnował forum tak jak ty to robisz w porze obiadowej w niedzielę.