Tak zwana cisza na forach bankiera w temacie KRS przez osoby z SIM jest dalej aktualna, więc nie może was dziwić też fakt że żmije które chciały kąsać stowarzyszenie zmieniły albo poglądy albo przerzuciły się na inne spółki, z tego miejsca chciałbym pozdrowić barwną postać tego forum Rysia który wyznał ostatnio że szklanki które mu pękły okazały się chińską podróbką, Krosno jednak to marka=wyższa cena produktu.
Co do działań Stowarzyszenia, może niektórzy powiedzą że działa powolnie ale w porównaniu do wszystkich poprzednich i obecnych rządów RP w swoich działaniach jesteśmy expresem.
Ja zawsze jestem zdania że lepiej mniej mówić a więcej czynić, i tak obecnie praca w SIM wygląda, zbieramy upoważnienia na NWZA.
W SIM- praca aż się gotuję, nie powiedziane że w niedalekiej przyszłości zamienimy się w fundusz który będzie podnosić firmy ze słabszej kondycji, restrukturyzować i odsprzedawać je inwestorom strategicznym .
Na koniec mój Apel do akcjonariuszy grupy kapitałowej KROSNO S.A.
W najbliższych tygodniach będzie zwołany WZA w firmie Krosno, jeśli zależy wam na dobru spółki i chcecie by reprezentowali was ludzie którzy będą dbać o wasze interesy, to jest najlepsza do tego okazja, to nic nie kosztuje, no może koszt wysyłki listu priorytetem.
Napiszcie na mój email, prześlę pełnomocnictwa na WZA.
Nie podszywam sie pod nikogo.
mogę sobie wybraćnick tymczasowy jaki mi sie podoba.
A poza tym, to coś mi sie widzie, ze wydymaliscie towarzyszy ze spoldzielni. Sami wywaliliscie po 0,5 x gdy innym kazaliscie blokowac akcje.
Po drugie jakos nikt nie dokupuje a na S batony po 200k stają
to kto to wystawia?
Udzielę wam informacji co do wycofaniu wniosku, myślę że Janusz nie będzie miał mi tego za złe:
My nie jesteśmy od tego by osadzać i walczyć z nieprawidłowościami na tym świecie.
Panem Sawickim zajmuje się KNF, więc zostawmy im ocenę czy zostało tutaj popełnione przestępstwo.
Na decyzji sądu SIM by nic nie zyskało, nie chcemy się kłócić z Panem Sawickim, trzeba myśleć nad strategią wyciągnięcia Krosna z lekkiego dołka, i doprowadzić by spółka była jedną z najlepszych hut szkła w europie, ma do tego potencjał , zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
To był też sygnał dla Z.Sawickiego że jesteśmy w stanie siąść z nim do stołu i rozmawiać o przyszłości spółki.
Co do 2 pytania, każdy inwestor sam decyduje za swoje inwestycje, i nie mozemy w żadnym stopniu namwaić na zakup tego waloru, co do spółki z członkami SIM rozmawiamy na prywatnym forum
Te bethoven a od kiedy większościowy jest "Panem Sawickim "nie tak dawno obrzucanym przez was najgorszymi epitetami i odpowiedzialnym za całe zło z sytuacją Krosna i zwałą kursu. Czyżby przystąpił do SIM ?
Jak to ponoć zbierał i jakim On to jest znaczącym udziałowcem. Lada dzień miał się ujawnić bo niby przekracza 5% udziałów.
Oszust na oszuście i oszustem pogania. Nie ma zmiłuj. Naiwni zostaną wydymani.
info dla Rysia:
KROSNO nigddy nie sygnowało szklanki, ani malunkiem ani kalką..
Rysiu, za często siedziałeś na stołówce a nie na hali, a może czas szkiełka (brile znaczysie) ieszcze obniżyć o dwa numerki?...
pozdrawiam cie kierowniku!!
Powtórzę jeszcze raz :
KROSNO S.A. upadnie niezależnie od żartobliwych postów bankierówcośtam, bethovenów i innych cielęcinek.
W warunkach wolnorynkowych, przy beznadziejnym zarządzaniu, potężnym zadłużeniu i stratach, nawet kurs EUR I $ na poziomach 6,00 i 5,00 PLN niczego nie zmieni.
TO PEWNIK.
Wypociny bankiera, kostolanów, krs i innych gimnazjalistów są wyłącznie odzwierciedleniem nadzieji spoczywających w głowach malutkich "akcjonariuszy", którzy liczą na CUD.
CUDU nie będzie.
Pierdoły typu SIM to zwykłe pajacowanie.
Chłopcy bawią się na przerwach pomiędzy lekcjami próżnością i głupotą innych.
Uśrednianie przy kursie 0,10 PLN to tak na prawdę wskazanie Wam kursu na koniec II kwartału tego roku.
Docelowo 0,01 PLN i upadłość.
Nie mam i nie chcę mieć akcji KROSNA - jeszcze mi nie odbiło.
Mieszkałem ponad 10lat w Niemczech hans, jak wróciłem to nie pisałem tak słabo gramatycznie i ortograficznie jak ty teraz.
Wiecie co mnie śmieszy, to że czytam wasze wypociny i nie rozumiem skąd bierzecie takie pomysły o Krośnie, z gazet? Z raportów? Z forum bankiera?
Z Januszem (bankier) znamy doskonale kondycje obecną Grupy kapitałowej Krosna S.A. Nasze informacje nie biorą się z fusów;)
Taki apel do was nie wymagam od was za dużo inteligencji ale proszę was o chwilową refleksję, po co mielibyśmy z Januszem to wszystko tworzyć, wydawać własne pieniądze na godziny rozmów telefonicznych,dziesiątki litrów na paliwo, by odsprzedać za przeproszeniem jakimś leszcza akcje o 1grosz drożej, bo wywołamy panikę zakupów?
Trochę więcej szacunku dla naszej pracy, i wszystkich członków SIM,
Hans nie chcesz nie kupuj nikt ciebie do tego nie zmusza, przeżuć się na pewniejsze spółki i napisz o nich setki postów jak to nie urosną, tylko jest problem one swoje wygenerowane dochody mają w cenie, a krosno swoje przyszłe sukcesy nie.
Szklanki z Krosna zawsze są sygnowane.Jak pijecie piwko to zauważcie że poniżej kreseczki oznaczającej pojemnośc jest napis Krosno.Na niektórych wyrobach jest na dnie robiony metodą naklejania kalki ,piaskowania lub wypalany laserowo( np. zamówienie robione dla Ikei).Zwykłe , pospolite, szklanki do herbaty nie są sygnowane.Tak więc gdziekolwiek w Polsce gdy zamówię Tyskie lub Lecha to jest bardzo duże prawdopodobieństwo że naleją mi w szklankę która przeszła przez moje ręce.I tylko taka odrobina dumy i radości z pracy w KHS pozostaje, uczucie obce jak się zdaje pospolitym obsrywaczom wszystkiego na tym forum.
Przenieś sie na jakieś niemieckie forum. Walisz błędy ortograficzne aż iskry sypią. A jak nie chcesz kupować akcji Krosna, to nie kupuj. Kto cię zmusza? Nie uda ci się wytworzyć paniki i obniżyć wartości rynkowej akcji. Nikt nie zwraca uwagi na to, co pisze hans-nieuk.
A cha, a największym "GURU", czyli specjalistą inwestycyjnym, który was w w to krosno wciągnął jest "bankier72" ?
Ale to chyba nie ta sama osoba co jest pod tym samym nickiem w zawodach Parkietu na kontraktach ?............(290 pozycja na 302-kontrakty terminowe: -72%)
link:
http://www.parkiet.com/mistrzostwa/
...gratulacje...moje uznanie...brawo...
w rankingu martina: bankier 72....miejsce II......zaraz po baskervillu
Czy to nie ty martin byłeś w pierwszych szeregach grupy namawiającej na Krosno. Bankier chwalił cię, że masz zając się restrukturyzacją firmy od środka czy cóś takiego.
Oj ludzie słuchajta bo wiecznie żył nie bedę.
Wypraszam sobie stwierdzenia typu : PRZEGINASZ , w stosunku do martina-cba ,
Takie epitety na tym forum są niedopuszczalne .
Z doświadczenia wiem że na niego działają określenia : Supermęt , Hollymęt , Hi-hi-męt i tym podobne -męty