• Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~Pablo [87.207.118.*]
    Inwestorzy czekają na godziwą zapłatę a cedrob czeka na zmęczonych i potrzebujących gotówki akcjonariuszy.Kto kogo przetrzyma?
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~rob [46.204.101.*]
    Skoro czekaliśmy 2,5 .. 1x lat to poczekamy jeszcze 1 lub 2 lata na dobrą cene. Właściciel czeka aby ściągnąć spółkę z Giełdy to niech czeka. Wkońcu cena jest coraz wyższa - mam nadzieję że czekanie jest z korzyścią dla drobnych.
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~max [89.228.101.*]
    przy obecnej cenie mało już kto oddaje ,zostali sami wytrwali
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~Mars [37.47.168.*]
    No chyba nic innego nam nie pozostało jak tylko czekać na jakieś działanie Cedrobu i pilnować by było zgodne z prawem i nie godziło w nasze interesy... Pogłowie świń w całej Europie spada(już nawet w Hiszpanii) -a ludzie jeść muszą... Mimo że wobec nas Cedrob jest nie fair, to nasze Gobarto fajnie się rozwija i powiększa wartość. Nawet jeśli kapitalizacja aktualnie nie rośnie to przy ewentualnym sporze sądowym(pewnie taki będzie finał) łatwiej nam będzie udowodnić niegodziwość oferowanej ceny(a może zaproponują godziwą i rozejdziemy się w zgodzie...
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: pilot_programista [52.212.210.*]
    po co czekać jak można dobierać? spółka wg. raportów finansowych jest warta już teraz 120-150zł na akcję plus świetne perspektywy na przyszłość. ja jak tylko mam nadwyżkę to dokupuję
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~XXX [83.24.4.*]
    Co sadzicie na temat dzisiejszej sesji. To ma być rajd Świętego Mikołaja w wydaniu IPOPEMY.. Cisną dziady
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~Max [188.146.116.*]
    Niech se zaniżają , większe pakiety i tak stoją wysoko ,nikt w arkuszu nie przestawia się niżej .
  • Re: Wzajemne wyczekiwanie Autor: ~X5 [83.21.199.*]
    Tu notowanie nie ma znaczenia. Ważne jak bardzo chcą dokończyć to w co wpakowali sporo kasy.
[x]
GOBARTO -0,49% 20,50 2025-12-11 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.