Moze przesunac fundusze na Synektik ? Spolka regularnie rosnie bez wiekszych spadkow , regularne infa o kolejnych umowach i co najwazniejsze 4 kwartal to super dochody .No i w planach dywidenda .
Super pomysł. Sprzedawaj wszystko PKC w poniedzialek bo szkoda czasu i pieniędzy. Frog pisze ze bedzie 31 a nawet 28 patrz ile możesz stracić......
Zaufaj swojej intuicji Synektik to klucz do prawdziwego sukcesu finansowego...:):):)
Qufa skąd wy sie bierzecie?
Chyba na księżycu takich ewenementow natury sie nie znajdzie:):):)
Zobaczcie jak nagania sukin. syn nabrał jak żyd w czapkę papieru za 45, i teraz szuka jeleni na kupno ,przestrzegam zdrowo myślących przed takimi typami co ciągle piszą że będzie różowo i 150, czy 300,
FROGG/ i jeszcze kilka nikow:):):)wiesz od kiedy jestem na papierze i ile papieru mam. Więc pisz co chcesz ale nie to ze nabralem za 45 i naganiam na 300zl
Moja rada.
Zmień IP i nick bo sie kompromitujesz piszac ze zla spółka itp a dwa tygodnie temu wychwalales pod niebiosa:):):)
Z drugiej strony mam przednią zabawe jak czytam twoje wpisy z innego IP ze bedzie 150 i nie oddawać ani jednej akcji.
Dobry i zly policjant to juz nie dziala:)
Zaskocz nas czyms nowym:)
Darze Cię szacunkiem Piracik33 ale nie zaprzeczysz że Synektik jest dobra spółką, na Medical mamy dopiero przyszłość a na Synektiku już jest wszystko POUKŁADANE cały czas wpadają kontrakty w miesiącu taka jest różnica między tymi spółkami . Wiem że na giełdzie kupuje się przyszłość alę dobre fundamenty tez są w cenie
Dnia 2023-12-08 o godz. 21:23 ~octopus66 napisał(a): > Moze przesunac fundusze na Synektik ? Spolka regularnie rosnie bez wiekszych spadkow , regularne infa o kolejnych umowach i co najwazniejsze 4 kwartal to super dochody .No i w planach dywidenda .
Dnia 2023-12-10 o godz. 00:27 sandman76 napisał(a): > Dnia 2023-12-08 o godz. 21:23 ~octopus66 napisał(a): > > Moze przesunac fundusze na Synektik ? Spolka regularnie rosnie bez wiekszych spadkow , regularne infa o kolejnych umowach i co najwazniejsze 4 kwartal to super dochody .No i w planach dywidenda . > > wywalaj co tam masz i leć tam
Co miało urosnąć na MDG urosło, Synektik też nie jest tani po silnych wzrostach, teraz czas na akumulację Mabion i Harper. Mabion co prawda wyceniany jest na 16 zł ale to tylko papierowa rekomendacja pod skup akcji sporządzona prawdopodobnie na zamówienie. Mabion będzie kosztował 50 zł i jest tani...
Nie bądź niepoważny. Wrzucaj wszystko. Pamietaj ze te 10% moze kiedys ,robic z ciebie milionera na Synektik:)))
Sprzedaj wszystko i wrócisz jak bedziesz juz milionerem to moze jakis pakiecik wiekszosciowy perelki przejmiesz.
A tak na poważnie juz. Czy ty myslisz że choć JEDNA osoba da sie złapać i sprzeda akcje jutro bo ty sprzedajesz?
To jest tak glupie ze aż smieszne co ty wypisujesz w tym watku.
Jutro DT moga sie pieknie przyjechać po porannym zrzucie....no ale nie bede zapraszał
Te Piracik , aTy myslisz , ze masz grono wielbicieli i nigdy sie nie mylisz .Kazdy ma prawo do wyrazania opinii bo po to jest forum .A tak na marginesie to dzisiaj sprzedalem zanim spadlo a po nabyciu Synektika jeszcze troche poszlo do gory .A na Medical tak mysle ,kurs bedzie falowal bo na ta chwile nie ma komu ciagnac w gore , bo za duze ryzyko .Tu musi pojsc dobre info ,zeby myslec o dalszych stabilnych wzrostach .Spolka dobra ale jeszcze bedzie czas by sie podlaczyc .
Ja mysle ze jak bys byl choc trochę normalny to bys z siebie blaznila jie robił.
Nie sprzedałeś żadnej akcji, glupkowaty watek miał tylko i wyłącznie na celu sprawdzić jak zachowają sie bywalcy forum i czy złapią haczyk.....
No i widziałeś jak zlapali. Sztuczne zanizanie na końcu jak codzień a nikt w ciagu dnia nie kwapil sie do oddawania.
Falował to ci bedzie umysł jak zobaczysz co juz niedlugo sie stanie:):):)
I kto tu wychodzi na blazna ? Te zagrywki spoldzielni to nie ze mna .Mamy teraz typowe podbitki pod wywalanie akcji .Zawsze wko....ly mnie te zagrywki dopoki nie zajarzylem o co chodzi .Za tydzien sam sie przekonasz gdzie bedzie kurs .
Nie tłumacz mu bo gość nabrał tego jak żyd w czapkę i teraz nie będzie miał komu tego oddać,to właśnie tacy jak on sztucznie podbijają i ratują kurs szczególnie to widać na koniec notowań,ale ja zobaczy 2 z przodu to mu zwieracze puszczą to zacznie oddawać te swoje parę kółek aż kurs się zatrzyma w okolicach 20,0
Pajacu juz zapomniales ze 15k poniżej 30 skupilem. Wiec pare kolek to ty masz biedaku.
Czekam na twoje 28 z utesknieniem bo jak pamietasz nie skonczylem zbierania....
Uwielbiam jak taki frog pisze z ośmiornica. Ciekawe jak daleko od siebie siedzicie. A moze na jednej sofie :)")")
Frog ty sie o moje drobne nie martw . Ja z siebie blazna robic nie musze za kilka złoty.
Ty głąbie podbitki?
Przeciez papier jest tak samo rozgrywany od 25zl
To tam tez byly podbitki?
Dziwne ze nie masz papieru a taki aktywny jestes. 30-35 przedzial zbierania łosiu :)
Od 31.9 zobaczysz popyt:):):)