• Co dalej? Autor: ~znużony [193.239.57.*]
    Czy nie jest trochę tak, że ludzie grali tu pod dywidendę, a ostatni raport pogrzebał te nadzieje? Pewnie wielu jest też powieszonych, w końcu ktoś te akcje za 5-8 zł kupował.
    Co mogłoby spowodować wzrosty? Chyba że nic dobrego nas tu już nie czeka? Sam mam pakiecik i z dnia na dzień jest coraz gorzej. Wystrzały takie jak ten dzisiaj są prędko zasypywane - cholera wie zresztą, o co tu chodziło.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Ja [83.8.225.*]
    Może rajd św mikołaja zrobimy?
  • Re: Co dalej? Autor: ~janek [95.160.156.*]
    Rajd Św. Mikołaja może się rozpocząć w każdej chwili . Popieram .
  • Re: Co dalej? Autor: ~Robi [213.241.18.*]
    Co Dalej ??.. dalej zjazd!!
  • Re: Co dalej? Autor: ~Kosmos [83.8.225.*]
    Zaraz wyszczał.
  • Re: Co dalej? Autor: ~akcjonariusz [31.61.233.*]
    A ja na spokojnie zbieram na dołku - i nie żeby uśredniać, i tak mam dobra średnią, ale żeby pozbierać tak tani walor - i na spokojnie z pół roku do obserwacji.
    Natomiast założenie stowarzyszenia lub porozumienia w celu posiadania swojego wspólnego przedstawiciela w radzie nadzorczej to bardzo dobry pomysł, żeby wiedzieć co zarząd trzyma w rękawie na najbliższe miesiące/lata.
    Informacja jest często bezcenna.
  • Re: Co dalej? Autor: ~Bob [31.0.85.*]
    A gdzie jest ten dołek i kiedy w/g Ciebie ten walor jest tani ???
    Co prawda to raptem m-c od Twego posta , a piszesz o pół roku
    Patrząc na to co się tutaj wyrabia .........hm.....
    Dalej obstawiasz wyszszszzzz.....czał ?
    Ino w którą stronę , o ile jeszcze jesteś szczęśliwym pracownikiem tego wysypiska ???
  • Re: Co dalej? Autor: ~MSP [31.0.39.*]
    Bob - nikt tu nie udzieli Ci takich informacji. Niby skąd mają wiedzieć kiedy coś się zacznie dziać? Tutaj tylko zwiększona aktywność Zarządu może coś zmienić. Jednak sam widzisz jak Zarząd działa. Nawet skontaktować się z nimi jest trudno.
[x]
06MAGNA -0,81% 2,46 2026-03-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.