Ty pat...afianie nie masz pojęcia o czym piszesz. Post byl zaadresowany do Adriana wiec won.
I jeszcze jedno prymitywie. Miód spadziowy nie jest robiony z gówna jak to pisales na forum. Doucz sie a później spróbuj zabłysnąć.
A o Erato pajacyku napisze ci za rok. Tak samo mnie wysmiewal Niki rok temu :):):):)
A drugi niedo...rozwój Frog nawet nie wie co i gdzie piszę.
Boże jak takie ewenementy znalazły sie na takiej spółce to nie mam zielonego pojęcia.
oj Piracik, wskaż mi miejsce gdzie napisałem ze miód robi się z gówna :) wyluzuj, mszyce nie defekują. Doceniam zaangażowanie w budowanie otoczki wokół mdg bo sam mam akcje długoterminowo ale z dziubków to sobie idźcie gdzie indziej wyjadać
Twoja sugestia byla jednoznaczna wiec prosze juz sie nie pogrążaj dlatego postanowiłem nie odpowiadac.
Druga sprawa. Jak bys wiedział o co chodzi z Erato to bys nie zabierał głosu. Nikt nikomu nie pisał zeby kupował te akcje. Mam tego 100k po 55g srednia wiec mam plecy. Sek w tym ze dopiero odwiesili po bardzo dlugiej przerwie. I stąd ten post bo kolega Adrian traktował jako wtope. A ja mam zgola odmienne zdanie.
Naprawdę czasem lepiej sie nie odzywać w watku nie dotyczacym adresata.
Milczenie jest złotem.
Pozdrawiam,milego weekendu:)
ach wzajemnie miłego weekendu ps. łatwo można przejść z obrazy do uprzejmości. Tak tez traktuje to forum.
Co do miodu i cytatów nic nie wydaje się być tak proste jak się wydaje… Skoro jesteśmy przy miodzie, to zdadź proszę jak wyszukujesz posty po ip. Nie taktuj to jako poradę inwestycyjną ale sam mimo że pracuje w branży ścisle związanej z adresacją, to nie odkryłem
tej tajemnicy