Niesamowity marazm jest na tej spółce, chyba jedyna szansa na to, że coś się ruszy to będzie ogłoszenie konsol. Do tego czasu pewnie będziemy tak się kisic w tym przedziale 11-12 zł.
Przecież pisałem ekipa za 10gr. Oni będą zarobieni nawet jak kurs będzie po 5 zł Road spalony przez Nowaka i. Wcześniaka kłótnie sypanie akcjami . Mało kto ufa . A gra każdy widzi jaka jest . Ja wiszę na 19 zł tylko odbije i nara.
Wisi na 19 zł, czeka aż odbije, czyli jednak zakłada że kiedyś nastąpi ten dzień że kurs wzrośnie, ale nie uśredni w lokalnym dołku po 11-12 zł. To się nazywa strategia inwestowania:)
Ekhm z tym, ze nie nagania nachalnie to jednak nie bardzo bym mógł się zgodzić, bo już w kilku wątkach pisał to samo bez żadnej merytoryki. W innym wątku stwierdził, ze zespół się zawija bo przecież dostana astronomiczna sumę 40 tys. akcji z programu motywacyjnego i nie musza już więcej pracować:)
W tym akurat wspomniał coś o tym że posiada akcje po 19 zł, w co osobiście wątpię, bo nikt nie obrzydza celowo spółki jak ma taki minus;)
Też wątpię że ma akcje... Dobrales coś ostatnio? Ja osobiście trochę kupiłem może coś dobiorę w tygodniu i zejdę na 15 z hakiem. Na moje oko pierwszy poważny opór jest w okolicach 16/17zl
Aktualnie dobierałem inną spółkę. Może jak TSG jeszcze trochę pójdzie w górę to zamienię kilka tamtych akcji na akcje Road. Mam średnią w granicach 16 zł, więc jakoś super mi nie zależy, ale jak będzie okazja to czemu nie?