Witam, mam pytanko kiedy i gdzie powinny się pojawić te akcje bonusowe, na razie nie widzę ich na swoim rachunku PKOSA, proszę tylko o merytoryczne odpowiedzi
Dobre pytanie. Tego kiedy będą nikt nikt nie wie bo w ESPI było że prawa do akcji bonusowych będą przydzielone 8 grudnia ale powtarzam że chodzi o prawa. Kiedy te akcje będą i czy wogóle będą tego nikt nie wie. Na Atlantisie już dwa lata czekają na te akcje.
Na rachunku pojawią się kiedyś to znaczy może w 2024 roku albo w 2025 roku zależy ale nawet jak się pojawią to nic z nich nie ma bo nigdy nie będą dopuszczone do sprzedaży .i nawet złotówki z tego nie będzie. Pamietaj ktoś ci dał czegoś nie ma i nie istnieje sprzedał ci marzenia za które nie kupisz nic nawet bułki.A kasa przepadła na zawsze Soory ale taka rzeczywistość. czy sie poawią akcjie czy nie bez różnicy bo nic ztym nie zrobisz.
Barani łbie , po co wprowadzasz w błąd , to nie są darmowe akcje tylko zwykłe scalenie , kurs był dzielony przez 75 ...zamiast 12 zeta było o,141 grochola ... i to żadna łaska bo muszą wprowadzić te kwity do obrotu , po to zjeb...li kurs ,,, Patro robi raz scalenie , raz split , tyle w temacie !!
tak to nie są darmowe akcje to są akkcje BONUSOWE to znaczy że że za twoją jedną akcję wartą 12 zł ja dostałem rabat od ciebie na kupno akcji po 14 groszy. Twoj bonus to mój zysk kupie po 50 groszy twoją akcję po 12 zł.Ty nie masz już kasy i straciłeś prawie 12 zł za akcję zostało ci nic na koncie i coś co nazywasz akcjami których długo nie zobaczysz a nawet jak ci dopiszą to nic z tego nie masz nic nawet 1 grosza.A do notowania tych akkcji będą na św DYGDY--czyli nigdy
A jeśli baca chce się przekonać jak wygląda emisja bonusowa to zapraszam na Atlantis. Tam 19 stycznia 2022 roku był dzień przydziału akcji bonusowych czyli zaraz będzie 2 lata i ludzie tych akcji nadal nie mają. Tutaj jest ten sam system. Poczytajcie sobie prospekt informacyjny z atlantisa i z fona. Wszystko to samo. Powiem wam tak...... Patrzcie na Atlantis. Jak tam dopuszczą te akcje bonusowe do obrotu to być może i na Fonie po dwóch latach będą. Póki co zrobili z was dziadów. Zobaczcie na Atlantis że tam też kurs spadł pomimo że akcji nie ma i już się nie podniósł . Nie wiem tylko dlaczego bankier podaje kapitalizacje tych wszystkich akcji skoro one nie istnieją jeszcze.
Bankier podał na fon kapitalizację koło 280 tys zł jak dopiszą do rachunków te niby AKCJE to kapitalizacja będzie wyświetlana RAZY 75 czyli jak dojdą do 1 zł od aktualnej ceny do wyjdą setki miljonów kapitalizacj ale tylko wirtualnej jak w GRZE co nie ma nic wspólnego z realną kasą . Ot taka zabawa Niby spółka warta 300 miljonów ale w rzeczywistości nikt nawet nie zapłaci 100 tys zł za całą spółkę z jej setkami wirtualnej kapitalizacji. Zwłaszcza że firma nikogo nie zatrudnia nie prowadzi działalności zarobkowej tylko istnieje jak smok w bajkach o wielu głowach.Jak obetnie sie jedną głowę wyrasta następna i tak wokoło.
Bonus , to masz w pustym łbie ,,, jakby tak było , to kurs dzisiaj byłby 12 zeta , a przez podział przez 75 był 0,1410 grochola ,, jak tego nie kumasz to sie doucz !!
To chyba ty jesteś barani łeb. Przeczytaj siebie jeszcze raz. Napisał że był split i nastąpił spadek kursu przez podział każdej akcji na 75 . Zatem pytam się ciebie gdzie są te moje akcje z podziału czy jak tam wolisz splitu. Bo powinienem mieć 75 razy tyle na rachunku akcji a ich nie mam a kurs uwalony czym karwa......sztucznie przez rudego zmanipulowany. Kurs spada i następuje tzw odcięcie w momencie wejścia do obrotu nowych akcji. To ja się pytam kto je dostał skoro kurs spadł. Zapewne tylko ryży dostał a reszta w czarnej d....