• Nie dają kupić Autor: ~rik [217.97.85.*]
    Na TKO pojawiło się 0,098. Ustawiłem na 0,099 i w ostatniej chwili ktoś zdjął zlecenie. Wniosek jest taki, że próbują zebrać niżej i straszą. Ale ulicy poniżej 0,10 nie pozwalają zebrać. Zabawa w kotka i myszkę trwa w najlepsze.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    wartość nominalna 0,1 zł, a ludzie chca kupic w tej cenie, kiey społka sie rozwiaj, spłaca przedterminowe kredyty i dostaje milionowe dotacje. Puknjijcie sie ... realna i godziwa cena na teraz to okolice 1, 5 zł !!!
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Roy [156.17.60.*]
    Godziwą cena to taka która ktoś chce zapłacić. Ale faktycznie kupienie poniżej 0.10 większego pakietu jest niemożliwe. Jednocześnie tajemniczy ktoś próbuje straszyć na tko czy bzdurnymi wpisami na forum. Myślę że styczen- luty kurs ostro ruszy na północ.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Nolyp [46.205.136.*]
    Do 0,12 zł akcji praktycznie nie ma, ale cena nie rośnie. To świadczy o słabości JRC.
    Na razie nie rośnie.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Nolyp [83.23.139.*]
    Na tą chwilę jest ponad 28% straty od końca 2022 r.
    Ten wynik sam się komentuje. Optymizm w tym przypadku to chyba nie najlepszy przewodnik.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Roy [31.60.80.*]
    To nie jest wyznacznik kup/sprzedaj. To że kurs spadł o 20% To raczej zachęta do kupna. Zwłaszcza że firma raczej się nie surczyla.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Kubek [188.206.71.*]
    Bierzcie bo ja mam zamiar też coś łykać
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~ktk [213.155.191.*]
    Zimowy sen zwany potocznie marazmem w epicentrum sezonu sprzedażowego.
    Słabość.

• Re: Nie dają kupić Autor: ~Tomek [147.161.254.*]
    NewConnect (indeks) na minimach, nie ma sentymentu do grania na tym rynku.
    Teraz grane są duże spółki ... myślę, że jak zaczną spuszczać wig20 i mwig40 to okazji będą szukać na NC.
    Cierpliwie czekać ... choć zawsze jest ryzyko niższych poziomów ;-) Gwarancji nikt nie daje :-)
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~s123 [83.29.199.*]
    Drukują sobie akcje za bezcen, a ty piep**sz ze po 10gr nie możesz kupic?
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Nolyp [46.205.136.*]
    Oczywiście prawda, niemniej jednak do 12 gr akcji nie ma na S. Gdzieś się pochowały w tych przekładankach.

• Re: Nie dają kupić Autor: ~Roy [217.97.85.*]
    No to kup cwaniaku większy pakiet poniżej 10gr. To co się pojawia to prawie wszystko biorę. Czasami mi ucieknie bo poustawiałem na k na różnych poziomach ale jak dotąd to niewiele mi wpadło.
  • Re: Nie dają kupić Autor: reiven33 [91.230.156.*]
    Po 10 groszy można cały czas ale jakiekolwiek zejście poniżej nie wchodzi w gre
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Mydelniczka [91.226.160.*]
    Bierzemy póki tanio, Chiny nasze
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Nolyp [83.23.142.*]
    Dzisiaj dają kupić. czy nie dają?
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Lama [83.29.199.*]
    dajo, dajo
    Super, ale się obkupilem. Rewelacja. Ciekawe kogo tak przycisnęło.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Nolyp [83.23.142.*]
    Koniec roku - na słabym papierze możliwa jest optymalizacja podatkowa.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Tomek [31.61.175.*]
    No to jutro zwała na 8 ... może 7 groszy, i jak się wybronimy to może coś z tego będzie. Kto odważny to podstawi łapki :-)
    Scenariusz realizowany ... czy zjazd pogłębimy, czy tyle wystarczy?
    jeśli zamkniemy tydzień na 0,095 - to w kolejnych tygodniach będą wzrosty, jak niżej, to możemy uklepywać dno na 0,07.

I kolejny raz napiszę, należy patrzeć na indeks NC, jak on zacznie odbijać to i spółka da zarobić - jedno i drugie jest bardzo mocno skorelowane - warto rzucić okiem na wykresy ;-)
    NC Indeks w kontrze :-), do wczoraj można było rozliczyć stratę podatkową, a wszystkie spółki z NC do tego się nadawały, tak jak i JRC.
    Jest dobrze :-) 2024 będzie dla NC - prasa o tym zacznie dopiero pisać w połowie roku.
    Ładnie NC wybił z półrocznego kanału spadkowego - trwa przesiadka z WIG na NC.
    JRC, także było trzymane pod ten ruch. Wszystko ładnie się układa.
    Za 2-3 miesiące będziemy rozprawiać się z poziomem 0,15, liczę że lekko go przejdziemy.
    Pozdrawiam z życzeniami na Nowy Rok. :-)
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~zorro [91.123.181.*]
    no, no, nazbierałem ostatnio z NC sporo bardzo taniego papiera, tez tak myśle,że po takiej głebokiej korekcie w 2024 musi nastapic silny ruch zwyzkowy na NC . daje 85% na silne zwyzki 15 % na slabe, spadki 0%
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Patryk [185.122.107.*]
    Myślę że narazie to tylko odreagowanie spadków na NCI. Dopiero pokonanie oporu na 304 da szanse na zmianę trendu. Gospodarki innych krajów wchodzą w recesję co też nie napawa optymizmem. Jeśli chodzi o JRC to jak dla mnie bardzo droga spółka. Wskaźnik c/z ponad 60 mówi samo za się.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Tomek [37.225.10.*]
    Póki co, prognoza się realizuje :-)
    Ciekawy jestem, czy jednym szybkim ruchem dojdziemy pod 15 groszy, czy jeszcze jakiś czas uklepywać będziemy 12 groszy. W tym miejscu na pewno pojawi się większą podaż realizująca zysk z okolic 10 groszy. Pytanie czy popyt będzie niezaspokojony i wchłonie podaż, czy łowcy okazji będą podstawiać łapki przy 11 groszach.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Patryk [185.122.107.*]
    Ciekawe te wasze posty. Wszyscy pakują do wora co się tylko pokaże do 12 groszy. Tylko kto sprzedaje????? Drobnych tu nie ma więc odpowiedź jest jasna.
  • Re: Nie dają kupić Autor: ~Tomek [37.47.231.*]
    Jeśli akcjonariat oceniasz po 10 osobach piszących na forum, to myślę że jest to duże uproszczenie.
    Cały NC zaczyna generować wysokie obroty, czy to drobnica wyrzuca papier, czy jest to sztuczne generowanie obrotu do podkręcenia efektu ... to nie wiem, obstawiam to drugie.
    NC jest poza głównym nurtem rynku, drobnica będzie tu się pakować, a duzi sprzedawać jak wszystko będzie 50-100% wyżej.
[x]
JRCGROUP 0,00% 1,24 2026-05-29 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.