• Zawiadamiam !!! Donoszę !!! Autor: ~P_r_a_w_d_z_i_w_y [190.2.155.*]
    od kilku lat tu czytam na forum, że trafię pod prokuratora z doniesienia obarczonych stratą forumowiczów.
    Donoszę, że nadal jestem na wolności, a w sobotę mam zamiar dobrze popić :)
  • Re: Zawiadamiam !!! Donoszę !!! Autor: ~MaliniakToSzuja [5.173.216.*]
    To, że jesteś na wolność to nie sprawa dla prokuratora, ale dla psychologa.
  • Re: Zawiadamiam !!! Donoszę !!! Autor: ~P_r_a_w_d_z_i_w_y [190.2.155.*]
    "i tego się trzymajmy"

postaw sobie plusik za logikę, skontrujesz hubrawy minus wtopę w ich kwit :)
  • Re: Zawiadamiam !!! Donoszę !!! Autor: ~MaliniakToMójPies [5.173.216.*]
    Żeby zaliczyć wtopę muszę kupić akcje. Zostaw trochę pomysłów na jutro. Masz tu po 9 już warować.
    Dnia 2023-12-07 o godz. 18:15 ~MaliniakToMójPies napisał(a):
    > Żeby zaliczyć wtopę muszę kupić akcje. Zostaw trochę pomysłów na jutro. Masz tu po 9 już warować.

ha ha ha ha
    widzę ze ci mocno na glacę strata padła, wieloletni wisielcu

mam nadzieję że przy spowiedzi nie kłamiesz?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.216.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [190.2.155.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Zawiadamiam !!! Donoszę !!! Autor: ~MaliniakToMójPies [5.173.216.*]
    Jestem niewierzący. A po tym, jak widzę na forum takich ludzi jak ty jestem nawet za aborcją.
    Widząc, jak próbujesz w to bagienko bankierowe na forum wkręcić religie lub kościół Sodoma ci się spodoba. Choć pewnie już miałeś taki kontakt.
    Dnia 2023-12-07 o godz. 18:58 ~MaliniakToMójPies napisał(a):
    > Jestem niewierzący. A po tym, jak widzę na forum takich ludzi jak ty jestem nawet za aborcją.

Niedobrze, ksiądz o tym wie ? Chociaż mówią, że są "wierzący niepraktykujący" i są i "praktykujący niewierzący". To któryś ty ?
    Widzisz, gdy niewierzący kupuje akcje to bez wiary nie urosną a do tego akcje "poddane aborcji" będą zdjęte z giełdy ( czytaj uśmiercone ).
    Ty naprawdę jesteś ograniczony, żebym się przejmował akcjami to wypadało by, żebym je kupił. Na razie czekam cierpliwie na interesujący mnie kurs. Pamiętaj też, że na tym forum jesteś postrzegany jako Kłamca i Oszust, tak że to, co tam sobie wymyślasz lub wymarzyłeś jest tylko twoja fantazją. Zmień lekarza, bo możesz zejść szybciej niż ta spółka, a póki co tego ci nie życzę.
    Dnia 2023-12-07 o godz. 19:14 ~MaliniakToSzuja napisał(a):
    > Ty naprawdę jesteś ograniczony, żebym się przejmował akcjami to wypadało by, żebym je kupił. Na razie czekam cierpliwie na interesujący mnie kurs. Pamiętaj też, że na tym forum jesteś postrzegany jako Kłamca i Oszust, tak że to, co tam sobie wymyślasz lub wymarzyłeś jest tylko twoja fantazją. Zmień lekarza, bo możesz zejść szybciej niż ta spółka, a póki co tego ci nie życzę.

Ty faktycznie jesteś ograniczony. Żebym miał te akcje, a tym bardziej wysoko, nie plułbym na spółkę tylko wróżył z chustką na głowie jak twoja i przy świecach przepowiadał, a kadził o grubych wzrostach.
    Co do "kłamcy i oszusta" to po raz enty odsyłam cię do słownika, bo używasz terminów bez ich rozumienia, podobnie jak kupiłeś tutejsze akcje nie rozumiejąc, w co się pakujesz a teraz skwierczysz o ratunek. I tak będziesz do 2025 roku dopóki zarząd nie przesunie ponownie planów o kapitalizacji w dolarach ?
    :)
[x]
HUBTECH -1,65% 0,24 2026-03-03 15:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.