• i pomyśleć Autor: ~s8 [164.127.213.*]
    az łep boli i że 1,5 roku temu opierdzieluł makarońskiego i obliczułem możliwości postawiułem na to bande uznając że tu większy jest potęcjłał potęcjał może i większy ale nie wziołem pod uwage akcjonariatu kto nie ma we łbie ten ma w nogach ,tego ci dziadeju nie zapomne żem zamieniuł siekierke na twój złodziejski kijek i przejade się kiedyś na walne i bede gadał co bede chciał aż ci w te oszukańcze pięty pudzie.
  • Re: i pomyśleć Autor: ~alex [91.150.188.*]
    Cierpliwość to cnota......Sknerowaty Dziadkoj nie da teraz 15 pln no bo chytrość rozumiem go....Natomiast Ci co zostali na walorze przewaznie dobierają niewielki ilośći... No i dziadkoj da za dwa lata ze 20 zeta za vinde też go rozumiem....Króliczek zacznie coraz szybciej uciekać mu hihi....Trochu nas wymęczy na tych poziomach ale ja tak lubie kupić,sprzedać dobrać i czekać...,A on niech się dalej skrobie po łysinie....
  • Re: i pomyśleć Autor: ~s8 [164.127.213.*]
    dzeki za pocieszszenie ale akcyja z makaronami i z tem łobuze dziziadejem mnie tego nie wynagrodzi to prawie co w korona wirusyju delko hodziło po 32 alem żem nie puściuł bo sie zapatrzułem na merkatorusa i sem namyślał jakiemto bogatem niedłudąc bęndąc,na drugiej dzień po wynikijach żem spierdzielał po średnio 19.5 łoj takije sprzęty furgały po ścianyjach i szkublom niechciało mniesie pracować myśląc kiedy ja takom strate odrobiem i do dzisiaj te diabelskie stworzenia mogom o sławuśu zatenskieć.
  • Re: i pomyśleć Autor: ~papa [178.235.2.*]
    dziadka na walnym nie ma , jest synalek i córeczka , byłem na walnym dwa lata temu, pier do lili że bida że nie wiadomo co to będzie , i sprzedałem , mam nadzieje że karma wraca
  • Re: i pomyśleć Autor: ~s8 [164.127.213.*]
    kłamali dranie bo chciały cię z akcyjof okradnąć nie tylko ty sie dałeś nabrać te akcyje co ostatnio skupiły to efekt ich machlojek i braku informowania akcjonariuszy a słupy i amator dllanich już zbierajom ładnych pare lat pamiętam rok temu jakoś w styczniu czy tam lutym ustawiły batonika po 6.2 i próbowały że niby 6 puszcza tom zaczołtroche wyżyj sie ustawiać i żem uzbierał prawie 20 tysiącyjof poniżyj ich oszukanczego batona a brałem pod ten niby skup co łobuzy ustaliły prawie 2lata temu po 10 i żem sie dzieki temu że uwierzyłem łobuzom wyleszczuł z makarońskiego jak zobaczyły żę nima paniki i że niechcom panikować i przebijać to zwiały z batonikiem i już niechciały mi sprzedawać poniżej 6.2 tomsie podniusł do 6.5 iteż za dużo sie nie nachapałem
[x]
VINDEXUS 0,00% 12,00 2025-12-18 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.