• JEST TAM KTO? Autor: ~kolo [83.11.103.*]
    Czy ta spolka notowana jest jeszcze na GPW?
  • Re: JEST TAM KTO? Autor: ~szumi [79.184.1.*]
    Ja jestem, ale poza mną to chyba nikogo :)
  • Re: JEST TAM KTO? Autor: ~thorn [62.148.79.*]
    też ją trzymam. może wy potraficie mi odpowiedzeć co oznaczały te ogromne obroty jakiś miesiąc temu?
  • Re: JEST TAM KTO? Autor: ~kolo [83.25.191.*]
    Dokladnie nic.Jakis fundusz wywala-widac ze ma jeszcze tego siana- a drugi odkupił.Ogolnie bardzo słaba spolka .Nalezy do sektora defensywnego a to w ogole sie nie przeklada na notowania[po prostu padaka]
    ps.
    Powinni zmienic jej nazwe na Torgniot !
  • Re: JEST TAM KTO? Autor: ~thorn [86.63.92.*]
    Spólka nie jest slaba, nawet wprowadzają wlasne leki na rynek. Ale chyba zarządzającym nie za bardzo zależy na efektownym wizerunku na GPW, stąd totalna martwica. Kilka razy kupowalem i sprzedawalem praktycznie na zero, bo wciąż mialem nadzieje ze 'ruszy'. Nasza gielda jest wlasnie taka nieobliczalna, ze moze nagle bez specjalnego powodu 'zaopiekowac' sie danym walorem:) Narazie jednak sie zawodze:(
    Mialem na mysli notowania-tutaj walor jest nie tylko slaby,ale nawet bardzo slaby- a ze spolka jest fundamentalnie bardzo dobra ze swietnym zarzadem to pewnie wiekszosc o tym wie,lecz co z tego skoro na papierze syf a podajacych towar nie brakuje.Dziwne, ale prawdziwe.Zreszta caly sektor hurtownikow notowanych na gpw,zachowuje sie fatalnie,a powinien- moim zdaniem-o wiele lepiej w niepewnych czasach bo przeciez defensywny i nie poddajacy sie recesji
[x]
NEUCA -1,37% 790,00 2025-11-10 17:00:00
2025-10-16
Transakcja na akcjach
2025-09-23
Nabycie akcji własnych
2025-09-09
Oferta zakupu akcji
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać