tylko nikt nie kupuje ja nabaralem ponad 40 k w tym tygdniu a reszta albo sprzedaje 2 ka, albo czeka na pieniadze chyba tylko skupy moga cos tu zmienic, to jest martwy twor ten danks
i znow tylko ja na zakupach a reszta miala miec jakies przelewy, kaase, wolne srodki etc i kupowac do 90 gr zool jakis konta zmianial, sprzedawala itp ech z Wami
halooo, sami pesymiści widzę. ile wy macie lat :) Skup musi się odbyć, taka jest uchwała. Po drugie ja napisałem ze w nast tyg będe miał gotówke, narazie ta cena mi leży.
W sensie kupno. Widać że ktoś chyba chciał zaniżyć kurs, ale sie nie udało przed startem skupu. Więc to na plus, i pamiętajmy że jeszcze jest kilka osób pewnie lub kilkanaście co mają akcję więc mogę sprzedawac kupowac i robić co z nimi chcę, nasza 4ka ma pewnie ponad milion akcji, a są 3 na rynku :), ale myślę, że kurs urośnie bo do maja muszą skupić :)
A po 3ie :) pisząc tutaj w ten sposób nie pomagasz nam i sobie, bo kto przeczyta takie posty kupi inne akcje. tak działa tłum. pozytywne infa wiadomości i ludzi inaczej patrzą wtedy. Też chcaiłbym kurs po 1,20 i byłoby ok, ale może niebawem. poczekajmy a nie narzekajmy, bo cos nie wyszło. Raz sie zarabia, raz czeka dłużej, taki jest rynek i gospodarka. Wazne ze spolka sie rozwija, i skupuje akcje, to chyba tak naprawde cenna wiadomość.
DANKS ECDP SA (13/2023) Rozpoczęcie skupu akcji własnych Emitenta
15:23 11/12/2023
Profil: DANKS
Raport bieżący 13/2023
Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 11/2023 z dnia 4 grudnia 2023 roku, Zarząd Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. z siedzibą w Warszawie (Emitent) informuje, że w dniu 11 grudnia 2023 roku rozpoczęto skup akcji własnych Emitenta. Zarząd Emitenta informuje, że celem realizacji skupu Emitent złożył zlecenie maklerskie kupna na rynku NewConnect akcji Emitenta w zamian za cenę 70 gr za każdą poszczególną akcję. Na realizację zlecenia Emitent przeznaczył łącznie 56.999,60 zł. Zlecenie ważne jest do dnia 26 stycznia 2024 roku.
Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1
Ktoś jeszcze został niecierpliwy :). Ale plus jest taki, ze akcji juz jest mniej na rynku, i tak zarobimy i tak. w koncu bedzie taki moment ze juz nikt nie odda za tyle. nie oddawajcie jak kolega wyzej mowi, poczekajcie na te 9 z przodu.
Przecież jest ustawa ze skupia do 2,5 mln akcji, wiec z czasem skupią wszystkie akcje z rynku. narazie moga tylko kupic za zysk z ostatniego roku, pozniej za dalsze zyski. wazne ze skupują i udowodnili juz i dal wyższą cene, wiec to chyba na plus, a ze ktos nisko oddaje na to nie mamy wpływu. ale faktem jest tez mniejszy free float. teoretycznie dla spekulantow to dobry prognostyk
ty juz zoll nie wystawiaj swoich, rok temu miales po 8x brac jak rynke pojdzie, a pozniej cos ci odciela, prad czy szpital czy nie wiem daruj sobie opowiesci glodnej trsci
Niestety tu nie będzie podziału zysku dla mniejszościowych co najwyżej emisja rozwadniajaca. Przetrzymaliscie im akcje bo taka była idea. U nich kasa pracowała u was się kisiła. Oddacie I jeszcze podziękujcie. Pomyślicie jaki dobry ten prezes daje nam po tylu latach wymarzone 70 groni. Kto nie odda to będzie mógł poczuć na czym polega inflacja na akcjach.
Tak, niestety wyrolwali tu wszystkich
Emisję, obietnice, obiecanki macanki i emisja dla swoich po 10 gr
Jamusze biznesu i niestety to jest zakała ta spółka i fatalny zarząd
Puszczają to espi jakby conajmmiej wymusli AI czy coś
Zenada