• gotowy do wzrostu Autor: ~danks [176.107.113.*]
    tylko nikt nie kupuje
    ja nabaralem ponad 40 k w tym tygdniu
    a reszta albo sprzedaje 2 ka, albo czeka na pieniadze
    chyba tylko skupy moga cos tu zmienic, to jest martwy twor ten danks
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~lukas8i8 [5.173.204.*]
    Dokładnie tylko skup coś tu może zmienić i dobre wyniki
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~danks [176.107.113.*]
    i znow tylko ja na zakupach
    a reszta miala miec jakies przelewy, kaase, wolne srodki etc i kupowac do 90 gr
    zool jakis konta zmianial, sprzedawala itp
    ech z Wami
    dajcie spokoj
    ja co kupuje 2 k i zool co chce wywali setki tysiecy szt
    nie ma szans na nic, tu nawet skup nic nie zmieni
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~BBB [31.7.45.*]
    halooo, sami pesymiści widzę. ile wy macie lat :) Skup musi się odbyć, taka jest uchwała. Po drugie ja napisałem ze w nast tyg będe miał gotówke, narazie ta cena mi leży.
    W sensie kupno. Widać że ktoś chyba chciał zaniżyć kurs, ale sie nie udało przed startem skupu. Więc to na plus, i pamiętajmy że jeszcze jest kilka osób pewnie lub kilkanaście co mają akcję więc mogę sprzedawac kupowac i robić co z nimi chcę, nasza 4ka ma pewnie ponad milion akcji, a są 3 na rynku :), ale myślę, że kurs urośnie bo do maja muszą skupić :)
    A po 3ie :) pisząc tutaj w ten sposób nie pomagasz nam i sobie, bo kto przeczyta takie posty kupi inne akcje. tak działa tłum. pozytywne infa wiadomości i ludzi inaczej patrzą wtedy. Też chcaiłbym kurs po 1,20 i byłoby ok, ale może niebawem. poczekajmy a nie narzekajmy, bo cos nie wyszło. Raz sie zarabia, raz czeka dłużej, taki jest rynek i gospodarka. Wazne ze spolka sie rozwija, i skupuje akcje, to chyba tak naprawde cenna wiadomość.
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~Danks [5.173.64.*]
    Jedno już wiecie że zool sypie...szkoda...rozebrać go i na 2 zł.. kiedyś spółka dokończy skup tych 2.5m szt
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~RS [37.109.33.*]
    Szukają frajerów, nie oddawać.

DANKS ECDP SA (13/2023) Rozpoczęcie skupu akcji własnych Emitenta
    15:23 11/12/2023
    Profil: DANKS
    Raport bieżący 13/2023
    Postawa prawna: Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.

W nawiązaniu do raportu bieżącego ESPI nr 11/2023 z dnia 4 grudnia 2023 roku, Zarząd Danks Europejskie Centrum Doradztwa Podatkowego S.A. z siedzibą w Warszawie (Emitent) informuje, że w dniu 11 grudnia 2023 roku rozpoczęto skup akcji własnych Emitenta. Zarząd Emitenta informuje, że celem realizacji skupu Emitent złożył zlecenie maklerskie kupna na rynku NewConnect akcji Emitenta w zamian za cenę 70 gr za każdą poszczególną akcję. Na realizację zlecenia Emitent przeznaczył łącznie 56.999,60 zł. Zlecenie ważne jest do dnia 26 stycznia 2024 roku.

Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1

kom espi zdz
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~lukas8i8 [94.254.162.*]
    Słabo to wygląda są chętni by oddać po 70 gr ale inwestorzy
    sypia znajomi kroliczka
    no to nas wydymali po raz kolejny
    Ktoś jeszcze został niecierpliwy :). Ale plus jest taki, ze akcji juz jest mniej na rynku, i tak zarobimy i tak. w koncu bedzie taki moment ze juz nikt nie odda za tyle. nie oddawajcie jak kolega wyzej mowi, poczekajcie na te 9 z przodu.
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~Danks [176.107.113.*]
    To nie ruszy...spółka musi przeznaczyć 3-5 mln na skup..I może wtedy ale z poziomu pow 1 zł.. kiedy to nastąpi.. pewnie za wiele miesiecy
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~zool [178.183.72.*]
    Przecież jest ustawa ze skupia do 2,5 mln akcji, wiec z czasem skupią wszystkie akcje z rynku. narazie moga tylko kupic za zysk z ostatniego roku, pozniej za dalsze zyski. wazne ze skupują i udowodnili juz i dal wyższą cene, wiec to chyba na plus, a ze ktos nisko oddaje na to nie mamy wpływu. ale faktem jest tez mniejszy free float. teoretycznie dla spekulantow to dobry prognostyk
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~Zool [178.183.72.*]
    Ja wystawiam jutro kupno mogę dokupić 10000 akcji, zawsze coś.
    Po tym co usa odwaliło,spokojnie możesz nawet 100 k wystawic:)
    ty juz zoll nie wystawiaj swoich,
    rok temu miales po 8x brac jak rynke pojdzie, a pozniej cos ci odciela, prad czy szpital czy nie wiem
    daruj sobie opowiesci glodnej trsci
  • Re: gotowy do wzrostu Autor: ~Xxx [185.13.184.*]
    Niestety tu nie będzie podziału zysku dla mniejszościowych co najwyżej emisja rozwadniajaca. Przetrzymaliscie im akcje bo taka była idea. U nich kasa pracowała u was się kisiła. Oddacie I jeszcze podziękujcie. Pomyślicie jaki dobry ten prezes daje nam po tylu latach wymarzone 70 groni. Kto nie odda to będzie mógł poczuć na czym polega inflacja na akcjach.
    Tak, niestety wyrolwali tu wszystkich
    Emisję, obietnice, obiecanki macanki i emisja dla swoich po 10 gr
    Jamusze biznesu i niestety to jest zakała ta spółka i fatalny zarząd
    Puszczają to espi jakby conajmmiej wymusli AI czy coś
    Zenada
[x]
DANKS -0,67% 0,74 2025-09-26 13:53:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać