• No i jak tam naganiacze? Autor: ~Obserwator [46.205.132.*]
    Pomimo waszego zachwalania, ochów i achów nad tym papierem od lat to jakoś nie widać zainteresowania tym ustrojstwem.
    Myślę też, że pomimo uruchomienia drugiej linii produkcyjnej i zwiększenia zysków to niewiele to tu zmieni bo ten papier zaliczany jest do nijakich ha, ha.
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Jan [193.111.39.*]
    Raczej waldusie gaszą wzrosty
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~anonim [89.151.44.*]
    widziałeś obrót dzisiaj-wolumen 32K to jest tyle ile niektórzy na tym forum maja w portfelu.
    obserwator to trol, nie ma co, ale racje ma w tym - ze nikogo ten papier nie interesuje, z jakiegps powodu jest tu taka stypa, mimo dobrych informacji,
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Daro [188.146.110.*]
    Dziwne że ktoś kto nie ma spółki nie jest nią zainteresowany jest najaktywniejszy na forum :)
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Obserwator [109.206.214.*]
    To jak mnie nazywacie to mam szczerze w pompce :) Od kilku lat piszę jaka jest prawda o tym papierze i wychodzi że to ja mam rację a nie tutejsi naganiacze piszący o 5,10,15 zł, a to pod wykup, a to pod wielkie zyski, (które owszem i były ale trendu tu nie zmieniły) a teraz pod inwestycje . Widząc jakie ten papier ma zainteresowanie śmiem twierdzić, że nawet przy inwestycjach to będzie taki "wyszczał z kapiszonu" na tym papierze. To, że jestem zainteresowany czy najaktywniejszy niby na forum to jest tylko zwykła ciekawość,chęć dowiedzenia się czy nawet nauka jakich walorów unikać przy inwestowaniu. Sam straciłem tu trzy lata czasu przed covidem i dokładnie nic się tu nie zmieniło. Ktoś chce to niech kupuje, mi nic do tego a nawet życzę zrealizowania jak największych zysków.
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Psycholog [188.146.110.*]
    Twoja obecność na tym forum uświadamia mnie że to dobra inwestycja. Na elektrotimie tacy dobrzy ludzie co nie mają akcji spółki i nie są nią zainteresowani i ostrzegają innych są od 4 zł teraz spółka jest prawie po 19. Tak naprawdę to przypuszczam że PCc to twoja jedyna spółka w portfelu i cały czas ją skupujesz bo wiesz ( jesteś ze spółki ) że za kilka lat pomnożysz kapitał razy kilka.
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Obserwator [188.146.108.*]
    Ale żeś sobie wytłumaczył ha, ha. I dlatego siedzę tu od kilku lat, jakieś 3,4 lata i przez ten czas cały czas ja to dołuje i skupuje? Buuhhaaa... ha, ha. Niech ci będzie, skupuje to od lat i radzę tobie też to robić ha, ha. Jak zaczniesz ty kupować to może podniesiesz to ustrojstwo na 3zl.
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Theendpodlejzmiany [87.212.110.*]
    Cio pisuarowy smieciu Orlen ma awarie dystrybutorów ?
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Obserwator [89.77.120.*]
    Co taki "psi wtrysk" jak ty może wiedzieć o Orlenie???
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~Biznesmen [84.241.194.*]
    trzymam dalej
  • Re: No i jak tam naganiacze? Autor: ~AnalitykGPW [87.212.110.*]
    100k mogę dokupić w styczniu !
[x]
PCCEXOL 3,26% 2,22 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.