rozwiniesz myśl, czy przeczytalas tylko nagłowek informacji opublikowanej na Bankierze? pamietasz co miesiąc temu pisali o przychodach blockchain? czy twoim zdaniem przychody z gier mobilnych to lipa?
rozwalają mnie tacy znawcy. a najgorsze jest to że takie komentarze czyta potem rzesza innych, równie niedzielnych "inwestorów"...
Nie, no sorki jest super Przychody: 2 Q 2022 - 81,915 mln 3 Q 2022 - 73,624 mln 4 Q 2022 - 72,348 mln 1 Q 2023 - 65,436 mln 2 Q 2023 - 62,763 mln 3 Q 2023 - 55,294 mln Zysk z działalności operacyjnej za ostatnie 4 kwartały 1,9 mln zł przy 256 mln przychodów. Toż to poniżej 1% !!
wow, toż to dojrzała i dogłębna analiza :)
co te dane historyczne mają wspólnego z danymi za listopad, które raczyłaś skomentowac na wstępie?
Inna sprawa, że spisalas pewnie z ich strony www gołe liczby, których nie rozumiesz. tego, że mają dwa segmenty operacyjne na przykład.
żal
proszę nie kompromituj się już...
i bez obaw, ja już nie będę więcej komentował :)
Czepiacie się tej biednej Karoliny a prawda jest taka czy się Wam to podoba czy nie to perspektyw na horyzoncie brak. Ja osobiście nie widzę szans na 20 czy 25 zł na kursie jeśli coś się radykanie w tej spółce nie zmieni.