Jeszcze z ostatniej strony najświeższego raportu ciekawe jest:
"Na dzień 30 września 2023 roku spółka posiadała kadrę kierowniczą w ilości 2 osoby, pracowników zatrudnionych na umowę o pracę w przeliczeniu na pełne etaty 3 osoby. ... W planach spółka ma jeszcze w tym roku zatrudnić odpowiednich specjalistów do nadzorowania planowanych inwestycji."
Restrukturyzacja zakończona pozytywnie. Dłużnicy dostali odpowiednie pakiety akcji jakoś między 5,50 zł a 6 zł za każdą akcję (nie chce mi się teraz tego szukać dokładnie).
Maszyneria od Hiszpanów ma być gotowa do końca stycznia 2024r. Właśnie ciekawe, w jakiej lokalizacji to ma zostać złożone i przygotowane do pracy.
Nie wiem, co to będzie (lub nie będzie) się działo w przyszłym roku w spółce. Nie napalam się na nic. Za to można wnioskować, że "coś" się dzieje (niech to nie będzie jakaś ściema...). Oby pozytywnego zarówno dla spółki jak i dla akcjonariuszy.
Dnia 2023-12-06 o godz. 12:39 ~Hahahaahha napisał(a): > W przedpokoju u paduchow hahahahaha
Dlatego do sprawy podchodzę bardzo chłodno i nawet jak spółka się zwinie z giełdy albo zawieszą notowania, to niczego mi nie będzie szkoda. A może akurat będzie dobrze. Ani ja tego nie wiem, ani Ty.
Dnia 2023-12-06 o godz. 20:37 ~Elo napisał(a): > Ktoś pytał? Szukasz kolegów?
Oj tam, nic złego nie zrobił. Ja też mam akcje (6500) i nie szukam kolegów, mimo, że to napisałem :-) Jeśli mi ktoś sprzeda jeszcze po 1,84 (część zlecenia jest moja) dzisiaj lub w najbliższych dniach to przekraczam 7000 akcji i już z tym zostaję. A to dlatego, że obstawiam 70% przeciwko 30%, że jednak coś pozytywnego tu się wydarzy (daję sobie czas na 2024 - 2025 rok).
A jeśli nie to nic się nie stanie.
Spokojnie i bez bicia piany. Raz na wozie, raz pod wozem - przeżyjemy :-)
Dnia 2023-12-12 o godz. 08:03 ~Promo napisał(a): > Dokładnie tu promocja się kończy, a będzie jeszcze niżej....
Wiem, wiem. Wszyscy by chcieli teraz się obkupić w jeszcze tańsze akcje. Jeśli zejdzie jeszcze niżej to ja też wysupłam jeszcze jakieś pieniądze na inwestycje i dokupię nieco więcej akcji. Póki co, jest problem dokupić głupie 600 akcji na TYCH (obecnych) poziomach.
wystarczy brać z prawej ( jak podają w raportach w NC notowanych jest tylko 1500 000 akcji ! , bankrutem już byli ,jakoś z mułu a raczej z kupy za uszy zostali wyciągnięci ! a co będzie jak jednak coś pozytywnego się pojawi np kasa z "sądu" albo maszyna z hiszpani .? )