Zbierajcie akcyjki puki tanie, jak ktoś chce zarobić 50-100 procent w miesiąc to ma tutaj świetna okazję. Wiadomo, że po tym poście wyleją się na mnie fekalja, ale podbitka jest pewna jak śnieg w zime. Kto mądry to posłucha. Kto głupi to kupi na podbitce i zawiśnie.
Po 1 to jakieś podstawy ortografi warto byłoby poznać. Puki fekalja...
Po 2 to takie czasy na gamingu już się skończyły. Pod samą premiere nie ma już grania na akcjach na każdej spółce.
Dzięki za poprawę ortografii. Masz rację. Póki i fekalia. Myślę, że Inkwizytor może być drugim Wiedźminem. Czytałem książki Sapkowskiego, podobnie jak i Piekary. Wg. mnie Inkwizytor może być opus magnum dla The Dust. Jak nie pierwsza część to druga. Jest jeszcze plan awaryjny, czyli Serum. Którego demo ma byc prezentowane niebawem. W moim odczuciu coś musi załapać. Oprócz wiedzy fundamentalnej lubię zaufać swojemu instynktowi, a on mi podpowiada, że jest potencjał.
Tak, tak. Bo musi. Musi, rozumiesz? Musi coś wyjść. Biedne popłuczyny po Wieku, pseudo Flipper czy survival o którym nikt nie słyszy. Spadniecie do groszy