Kurs nawet rok temu był wyżej. Ja nie wiem zaraz będzie wartość księgowa. Masz sypac to sypnij i idź sobie sypaczko. 13zl nikt nie kupuje. Ja staram się skubać ale ile można mieć tego gniota z nc w portfelu
wkońcu :) uffff udało się wyjść. Gniot jakich mało wejście było w 2 dni wychodziłem 2 miesiące, to porażka z tą spółką / ktoś chce ją tanio skupić dlatego nie rośnie / szkoda było kasy która prawie gniła przez ponad rok / najgorsza inwestycja jaką miałem w ciągu ostatnich 3 lat, mimo że spółka zapowiada się super / gdy zaczną się wzrosty to spotkamy się tu napewno, ale to nie dynamit, spokojnie zauważymy kiedy zacznie się kumulacja, bo narazie to zapomniane przez świat dziwactwo nara
-28% w plecy około ale skoro spółka ma perspektywy to ją zdołują by skupić wszystko a potem pionowo w górę na pewno warto wyczuć moment kumulacji a czy on będzie na poziomie 7zł czy 5zł to już inna sprawa jedynie scenariusz odcięcia nie da możliwości zarobku bo ryzyko jak będą bujać jest większe Ja sobie te 28% odbije na czymkolwiek, choćby na ścierwie Lubawa