• No to jazda na nowe minima. Autor: ~Harry [195.47.201.*]
    Niezauważalne odbicie zdechłego kota zaliczone, teraz pionowo w dół tak jak to trwa od lat.
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~Gardon [185.216.35.*]
    Ja ja volkswagen guten auto
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~MaliniakToMójPies [5.173.21.*]
    Mógłbyś sypnąć grubszym pakietem na potwierdzenie swoich słowo. Inaczej wychodzi na to, że chlapiesz jęzorem jak mój pies Malinika i jeszcze się oblizujesz.
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~P_r_a_w_d_z_i_w_y [188.146.130.*]
    Od kiedy tu dla zabawy zajrzałem poraz pierwszy to było groszy z 80 tak ze 3-4 latka temu. Gdy rozczytałem historię emitenta dokładniej pomyślałem: oho, kwit pójdzie jak siekiera wrzucona do rzeki. A to jeszcze nie koniec co widzę po wpisach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [190.2.155.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.21.*]
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-12-06 o godz. 11:19 ~MaliniakToSzuja napisał(a):
    > Zdanie KŁAMCY I OSZUSTA, i oczywiście gościa, który wisi tu powyżej złotówki jest bez znaczenia. Jak kupię akcje w okolicach 0,30 lub poniżej tej ceny i znowu zarobię. A to tylko jedna, ze spółek. Ty spędzisz tu następny rok, naganiając i żaląc się jak to Pawlik nadział cię drogimi akcjami i nie tylko. Jesteś już tak zdesperowany, że nie widzisz jak się ośmieszasz i jak jesteś ośmieszany.

To nie jest gość, który tu "wisi", tylko spekulant, który działa, żeby jego grupa zebrała jak najwięcej tanich akcji. Jak będzie odpowiedni moment, to zniknie lub zacznie naganiać w przeciwną stronę - na kupno akcji.

Nie ma co z nim dyskutować, bo nic nie zdziałasz. Kto ma cierpliwość, to zarobi. Wtedy jak ONI ruszą kurs w górę. Powinno się to zbiec mniej więcej z informacjami ze strony firmy.

Także można się tu podpiąć pod spekułę i zarobić, albo iść z inwestycjami na inne spółki. Przy czym spekulanci oczywiście nie tylko tu siedzą.

Maliniak oczywiście każdy niewygodny mu wpis zaneguje choćby w sposób najbardziej abstrakcyjny :-)

Jedyny fakt, że Maliniak bardzo się ośmiesza. Tyle, że niektórzy tak mają, że za duże pieniądze dadzą się zmieszać z błotem. A forum jest anonimowe, więc co mu zależy. Tak to działa.

Powodzenia w inwestycjach !
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~Quest [185.241.254.*]
    A ja sobie dokupiłem kolejny większy pakiet. Dzięki
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Dnia 2023-12-06 o godz. 12:40 ~Quest napisał(a):
    > A ja sobie dokupiłem kolejny większy pakiet. Dzięki

To pod tę "informację" o której pisałeś że będzie w ESPI po ostatnim walnym ? Wedle twojego tekstu szef dał sobie 10 dni na jej zredagowanie.

ha ha ha ha !!!
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~Marcin [147.161.248.*]
    Maliniak,
    nie ośmieszaj się. Wiesz co będzie za chwilę.
    Pogadamy na początku roku cwaniaczku....
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~InżynierMaliniak [190.2.155.*]
    Dnia 2023-12-06 o godz. 14:20 ~Marcin napisał(a):
    > Maliniak,
    > nie ośmieszaj się. Wiesz co będzie za chwilę.
    > Pogadamy na początku roku cwaniaczku....

Marcinku ja nie wybiegam tak daleko myślami, bo nie chcę ujrzeć pomroczności :)
    Ja zerkam tylko do końca roku 2023, wiesz dlaczego ?
  • Re: No to jazda na nowe minima. Autor: ~MaliniakToSzuja [5.173.21.*]
    Na koniec roku przychodzi do Maliniaka Mikołaj i dostanie od niego wora do zabawy. Już się nie może doczekać. Pobawi się worem i dwoma kulkami. Na koniec, bo był niegrzeczny dostanie rózgom Mikołaja po twarzy.
[x]
HUBTECH -1,70% 0,23 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.