A juści, sprzedałam pół zagrody i kupuję akcje jak opętana! Jeszcze wszystkie klepki mam na swoim miejscu! Znowu próbują nęcić naiwnych na przewartościowany walor! Zbyt cwana jestem, by dać się podpuścić!
Koniecznie musisz pójść na całość i zakupić potężny pakiecik. To pozwoli wywindować naszą perełkę na wyżyny notowań, jakich świat nie widział. A ty nie będziesz musiała ciągle siedzieć w oborze czy w chlewiku, tylko pod palmami wśród sympatycznych czarnoskórych adoratorów.
Widać, że znów rozdają ciepłe kożuchy na zimę. Nie dajcie się w nie ubrać! Jak raz je założycie, to dopilnują, byście nigdy ich już nie zdjęli! Niejeden tu już biadolił, że połakomił się na 12+, a potem płacz i przerażenie, bo runęło w dół, a dziatki głodne, bo tatuś spłukany i w drogi walor ubrany!
Taa... Prędzej Ci broda po pas urośnie, włos siwizną przyprószy, zmarszki Twą twarz zjedzą, do grobu Twe zacne resztki złożą, wnuki w wiek męski wejdą i testament Elżbiety 2 otworzą, nim czas na zarabianie tu przyjdzie...
Witam ponownie. Ja tu wpadłem tylko na chwilę żeby wziąć dywidendę. Dziś wziąłem 1,10 zysku na 1 akcji. Może się jeszcze kiedyś tu pojawię. Zysków rzyczę