• Koniec korekty !!! Autor: ~Jerry [37.225.53.*]
    Technicznie spółka przygotowana do wypełnienia formacji spodka. Zasięg wzrostu to 8zł z korektą przy 5,5 zł
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Bert [77.252.47.*]
    Jerry, podobnie to widzę. Chyba jeszcze dokupię, bo stopa zwrotu może być niesamowita!
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Tomek [89.250.202.*]
    Skąd wam się wziął zasięg na 8 zł to nie bardzo rozumiem. Tam nie ma żadnego szczytu a tym bardziej oporu.
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Jerry [37.225.27.*]
    Zobacz wykres 5 letni-)))
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Tomek [89.250.202.*]
    To może wskażesz mi te opory lub szczyty z tych pięciu lat. Konkretnie. Może być nawet z przybliżonymi datami. Bo mam wrażenie ze patrzymy na inne wykresy.
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Jerry [37.47.238.*]
    Pracę domową z analizy technicznej to juz musisz odrobić sam. Jakbyś kupił jak pisałem byłbybyś prawie 10% do przodu. Jeszcze jest tanio, więc pora na zakupy i tak dobra. Za rok będzie 2x tyle na kursie-)))
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Tomek [31.178.56.*]
    Pierwsza sprawa to taka ze sam zapoznaj się z analizą techniczną. Nie potrafisz merytorycznie rozmawiać. Nie podajesz argumentów a tym samym nie wybroniłeś się. Może jeszcze raz zajrzysz do analizy technicznej skoro uważasz ze ja nie odrobiłem pracy domowej i wskażesz mi te opory i szczyty albo chociaż wyjaśnisz mi skąd te magiczne 8 zł. Wciąż czekam. Po drugie dlaczego uważasz siebie za doradcę w kwestii zakupu akcji. Nie pisałem ze mam akcje i nie pisałem również ze ich nie mam. W przeciwieństwie do niektórych tutaj piszących nie ujawniam stanu posiadania lub jego braku. To wyłącznie moja sprawa i nie proszę o radę w tej kwestii. Jedni są tu aby pograć a inni zainwestować. I nigdy nie radź tutaj nikomu bo możesz być zmieszany z błotem. Każdy niech robi tak jak uważa. Pisanie ze za rok będzie kurs będzie 2 razy wyższy to twoje życzenie. Może będzie 3 lub 4 razy wyższy ale może i tyle razy niższy. Tego nie wiesz.
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Wiktor [91.215.44.*]
    Na tej zasadzie możesz podać 12 czy 24 PLN , bo nie masz żadnych argumentów tylko strzelasz z jakimiś cyframi. Domyślam się, że jesteś nabity pod kotek i te 8 PLN to jest twoja nadzieja i nic więcej
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~55 [213.134.178.*]
    Przecież to ciągle na minusie, gdzie wasze wzrosty trole?
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Jerry [37.225.51.*]
    W rok plus 70% !!!!
  • Re: Koniec korekty !!! Autor: ~Tomek [31.178.44.*]
    A będzie wiecej
[x]
DMGROUP -1,56% 3,15 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.