Bida ...ten papier umecza obrzydza...totalne dno zrobili .i zrobią malymi wolumenikami. Tu zrzut ..tam zrzut..i tak x czasu.
Rzyg was wcześniej czy później opanuje.
Większość odda po 5...bądź 4 bo do tych poziomów zejda.
Strata bardziej boli niż zysk cieszy, więc nie dziwne, że dalej przezywa, łącze się w bólu bo też straciłem i nie jest to miłe uczucie aczkolwiek przyszłość otwarta i w lutym nowe wyniku i nowe ceny akcji , sklep na allegro działa konferencje były dolar tani więc zmieni wartość długu i kosztów bawełny więc perspektywy są dobre do zysków w tym kwartale
Kolego...właśnie papier mam...ale zdaje sobie sprawę ile muszę czekać...i czy wogole...się doczekam.
Żadnych z mojej strony sprzedaży ...natomiast wiem co to jest płynność.Tyle w temacie.
To jest moja ostatnia spółka bez płynności.
Czy stracę czy nie to moja sprawa....takie zagrywki uczą mnie podejmowania decyzji.
Nigdy więcej tego typu papieru.
Ja też obecnie wiszę. Przed wynikami miałem wypracowany zysk 20-30% i zastanawiałem się nad sprzedażą przed wynikami gdy było po 13-14 zł. Niestety miałem nadzieję na pozytywne wyniki i po wynikach podbitkę na której chciałem sprzedać. Chciwość zwyciężyła i zostałem, a po ogłoszeniu wyników był wodospad i za późno dla mnie. Teraz wiszę na 20% stracie i jestem wściekły.