• To co warto? Autor: ~erytrea [46.171.140.*]
    Bez bzdur i głupich komentarzy, warto brać? Myślicie, że skoczy w górę?
  • Re: To co warto? Autor: ~Akcjonariusz [31.61.181.*]
    Sam musisz decydować o swoim kapitale.
    Mogę tylko powiedzieć że sam posiadam kilka tysięcy akcji więc liczę na to że będzie rosło, podstawy ma dobre i zdrowe
  • Re: To co warto? Autor: ~erytrea [46.171.140.*]
    no jak mam kilkaset i tak czytam czytam i się zastanawiam czy dobra decyzja :D
  • Re: To co warto? Autor: ~Chudini [185.67.70.*]
    Witam, ja jestem zapakowany po same "kule", córce dokupiłem za jej oszczędności. Według mnie jest to strzał życia.
  • Re: To co warto? Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    Absolutnie nie warto!!!!
    Sugerować sie tym co pisza na forum. Każdy gra w swoja gre o 80% nikow to trole funduszy ktore nie sa zainteresowane zebys zarabiał!!!
    Obejzyj weibar,porownaj raporty poszperaj jaki progres zribila spolka co ma wprowadzić w next year!

Wtedy podejmij decyzje. Czy wchodzic juz? Tego nikt ci nie powie. Masz przykład Jana czekal na 20zl tydzien temu dzis pisze o 60zl
    Dlaczego? Bo przy 35zl bedzie ci sprzedawal i cieszyl sie 10% jak dziecko. Tak dziela forum bankiera hahaha
  • Re: To co warto? Autor: ~Ihaaaaa [5.184.219.*]
    Bez bzdur a sam zadaje głupie pytanie,
  • Re: To co warto? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Pytanie iście bez sensu, jeżeli ma być 300, a na forum powszechnie wiadomo, że ma, to bardzo warto
  • Re: To co warto? Autor: ~Amadeusz [37.19.195.*]
    Do budy i czekać na 20 zl hahhahha
    Maly biedny czlowieczku...hahhaha
    Ze ty nawet anonimowo nie wstydzisz sie udzielac prosty panie yto hahahhaha
  • Re: To co warto? Autor: ~Niki [37.30.24.*]
    Tęczowy Amadeusz i jego chłopak, leszcz inaczej, innymi słowy… specjalista forumowy, doradca:))) brawo ty
  • Re: To co warto? Autor: ~dd [79.184.243.*]
    Powiem takna giełdzie od 2007 roku… zbieram mdg od ponad pół roku… mam kilka tyś akcji w tej spółce kupione po cenie kilkunastu złotych do ~35 Wchodzę na forum bankiera żeby wyładować emocje i piszę tylko głupoty i to prowokacyjne bo tutaj się nie da inaczej. Zobacz wykres, spójrz na wyniki, kapitał. Zadzwoń do spółki, googluj, porozmawiaj z pracownikami. To minimum żeby dysponować na GPW majątkiem i nie bawić się w ruletkę.
  • Re: To co warto? Autor: ~Niki [37.30.28.*]
    No można jeszcze tropić leszczy wieszczy typu piracik i nawy narybek typu tęczowy Amadeusz. Było już ich tutaj wielu, część zniknęła, są nowi. To miernoty nie mające pojęcia o giełdzie. Zabawa z nimi jest przednia
  • Re: To co warto? Autor: ~Amadeusz [89.187.168.*]
    Boli cioto hahahhaha
    Ma boleć biedaku hahahaha
    My juz plusy a ty dalej czekasz na 22 blaznie bez kultury hahahah
  • Re: To co warto? Autor: ~Obiektywny [172.252.89.*]
    Obiektywnie rzecz biorac to masz obsesje na piracika. Codziennie ale to codziennie go zaczepiasz a on ma cie w poważaniu. Brak ci nawet honoru. Stales sie posmiewiskiem dla osob takich jak ja. Obiektywnych. Naprawde twoja obsesje i monotematycznosc az zle sie czyta. Codziennie to samo. Ja wiem ze porażka jest trudna do zniesienia ale mógłbyś chociaż stwarzać pozory i wyjść z twarzą. Pomyśl. Pozdrawiam.
  • Re: To co warto? Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Kolejny leszcz moralista. Jaki to obiektywizm jeżeli nie widzisz leszczy typu tęczowy i reszta sekty? To zapewne piracik się podszywa pod inne pseudo albo tęczowy geik Amadeusz. Najfajniejsze jest punktowanie leszczy za ich mądrości forumowe. Kumatych tu jak na lekarstwo za to normalnych inaczej całą kupa- dosłownie :))) nikogo nie pozdrawiam dla odmiany
[x]
MEDICALG -1,02% 29,25 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.