Witam panowie, cóż za miła wiadomość, w końcu coś się ruszy, start 11 grudnia, ponad 300tys do wydania, więc panowie nie sprzedawajmy tanio, bo i tak muszą skupić do 1,08 jak nie nie sprzedamy niżej. Myślę, też że dołączą inni, dobrze się składa bo akurat od 11 będe miał większą gotówkę. także witamy niebawem 8 lub 9 z przodu :) miłego dnia. Dobre info ze spółki. na to lukas musieliśmy czekać na te regulacje odnośnie skupu :)
No ostatnia drobnica coś wysypie, ale widać , że my trzymamy głównie akcje, więc mimo wszystko myślę, że to nikt od nas nie sprzedaje, szczególnie teraz jak za kilka dni kurs ma drgnąć, byłoby to conajmniej nierozsądne, tyle czekania i mozliwosc 1 zł, a tu ktos sprzedaje po 75 gr, ale jacys pojedynczy jeszcze akcjonariusze co mają po kilka tysięcy sie znajdą. Ale docelowo panowie zarobicie, ja ewentualnie na zero, jak jeszcze uśrednie w nast tygodniu, choć cena juz pewnie ucieknie, już blizej 8 z drugiej strony. mysle że grudzień może być mega ciekawy
dziwne że sypacz sprzedaje przed ruszeniem skupu ja dalej jestem obrażony na spółkę za emisję ale jeśli skupia wszystkie akcje i pokażą dobre wyniki za 4 i 1 kwartał będzie dobrze. Jakiś czas temu ktoś chciał sprzedać 70 tys akcji myślę że właśnie to sprzedaje i więcej nie będzie bo chyba nie wy sprzedajecie w takich cenach
Dołączam do was. Aczkolwiek widzę, że wy macie grube portfele, ja coś dorzucę, ale dopiero przeczytałem informacje wczorajszą. Bo tak sobie myślę o co chodzi. Myślę że kurs skoczy, i można go jako trzymać. I chyba nie dziecię się jak ktoś czasem sprzeda, też nie popieram bo będzie drożej, ale ktoś kto kupił po 60 kilka groszy może dziś sprzedał. Ale.juz go nie ma na rynku. Tego zioła nie znam. Dlaczego to musi być on, nie było jakiejś wielkiej podaży. Mimo wszystko cena ucieka do góry. Zobaczymy jutro kto dołączy. I tak obstawiam 8 do końca tygodnia
Jak powyciągają kase z wszystkich wierzytelności to spokojnie bedzie z 8-10 mln na koncie...dokończą skup tych 2.5 mln akcji...było by że 3 zl/akcją...ale zarząd musi chcieć...może pod to ta emisja by kiedyś też swoim wyplacic
Hey panowie, jestem tutaj, ale już rzadko pisze, ale zaglądam. Informacyjnie nadal mam swoje akcje, jakiś czas temu sprzedałem 2 tys akcji i to wszystko, bo przenosili mi konto i musialem. u mnie dalej bez zmian . Trzymam swoje akcje . Czekam zdecydowanie bliżej 1 zł, mogę wyczekać skoro i tak ma podejść wyżej, zakładam że nikt nie odda raczej wszystkiego poniżej 85, bo każdy ma pewnie taka średnia i po tylu czasu czekania. Ale fakt Danks chwilę tu jestem na akcjach, więc w końcu jest okazja na wzrosty to głupio by było teraz oddawać. Ale.widac że coraz mniej już chętnych na podaż. A to dobry znak. Także czekamy na up up. 300 tys złotych to zawsze jakiś obrót na plus