Lubię tę spółkę.
Zapakowałem pakiet startowy już.
Po informacji o fabryce baterii zwiększę go razy dwa. Wtedy też rzuci się tu połowa rynku :-)
Ale warto uśrednić w górę, mnie zielone pozycje w portfelu nie parzą.
Inna sprawa że bez fabryki tu i tak 4 zł za akcję być powinno wg mnie.
Pozdrawiam fanów spółki. Wyniki robi zacne. Ruch z odcięciem niekorzystnego biznesie i spłata zadłużenia tylko doda skrzydeł.
Też lubię Compr.
Tylko frustruje mnie brak informacji bo o rzeczonej fabryce.
Jak były plany to było bicie w bęben (a w zasadzie wtedy nic jeszcze nie było).
Jak mijają kolejne miesiące i w zasadzie coś powinno się dziać to nic nie wiadomo i informacji nie ma żadnych.
Wiemy tylko tyle że jest działka i są ograniczone terminem zwolnienia z podatków. Jeszcze wiemy że jest wstępnie chętne konsorcjum, ale trwa wojna. No i jeszcze wiemy że zarząd myśli.
Czy coś z tego nie było wiadome rok temu?
No i zbieraczu grzybów ... przecież wiadomość o fabryce już jest :)
To dlaczego się nie zleciała połowa rynku?
Dnia 2023-12-05 o godz. 00:58 zbieracz_grzybow napisał(a): > Lubię tę spółkę. > > Zapakowałem pakiet startowy już. > > Po informacji o fabryce baterii zwiększę go razy dwa. Wtedy też rzuci się tu połowa rynku :-) > > Ale warto uśrednić w górę, mnie zielone pozycje w portfelu nie parzą. > > Inna sprawa że bez fabryki tu i tak 4 zł za akcję być powinno wg mnie. > > Pozdrawiam fanów spółki. Wyniki robi zacne. Ruch z odcięciem niekorzystnego biznesie i spłata zadłużenia tylko doda skrzydeł.
Może faktycznie zajmij się zbieraniem grzybów bo na inwestycjach to ty się nie znasz.
Prześledz forum. Zobaczysz historię masywnego sukcesy. Z ostatnich polecam Patentus. Tam jestem pod złotówki a niedługo będzie 10.
Tam też tak ujadali jak ty, ale rynek ich wyjaśnił kto ma rację.
Zbieracz się nie myli.
Zbieracz- jesteśmy na innym forum. Tam unikam pisania. Ale, Patentus to strzał w 10, Tak zapytam,ile tego masz ? Tam może być bardzo,bardzo ciekawie ::)) Akcje są pozbierane i głęboko schowane. Wiem trochę więcej. Proponuję dobieraj jeszcze.jeżeli masz za co.