• Ta spółka to lipa Autor: ~inwestor [37.248.209.*]
    Mam w portfelu od kilku lat i jedyne co widzę to coraz większą stratę. Nie jest to jakaś wielka pozycja ale jednak hajs i czas stracony póki co tutaj. Piszę bo jak kupowałem to perspektywy tu były wspaniałe. Cud, miód. Najlepsza spółka. Okazała się kiszka jakich mało. To jest moje zdanie. Akcjonariusza kilkuletniego.
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~En [185.102.151.*]
    Niech zgadne;kupowales w okolicy covidu w 2020 roku.
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~inwestor [31.0.50.*]
    Nie trochę później. Spółka już była po spadkach. Perspektywy jednak nadal były ciekawe. Reko też znacznie wyżej od ceny zakupu. W praktyce okazała się kiszka jednak.
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~LoL [31.0.55.*]
    Przecież było reko na 7 zeta chyba. Widać gdzie jest śmieciuch w chwili obecnej. Dali takie reko żeby wywalać to badziewie
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~Pi [37.47.206.*]
    Dobra, nie wygłupiaj się. Po prostu jesteś kacykowatą hieną, która chce odkupić perłę i dlatego piszesz tak szkalujący komentarz na temat wspaniałej spółki. Ha i nienajświeższy Cię tu zaraz wyjaśnią :)
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~inwestor [37.248.213.*]
    Najchętniej pozbył bym się tego gniota z portfela raz na zawsze. Nawet złotówki tu więcej nie dam. Dywidenda to kiszka a perspektywy jakie są każdy widzi. Po kilku latach i ja przejrzałem na oczy. Szkoda, że tak późno. Szkoda tu tylko chajsu i zmarnowanego czasu. Spółka nie pokazała nic istotnego. Gdzie jest kurs każdy widzi. Mówi się, że kurs podąża w długim terminie za wynikami spółki te widać są słabe bo trend ewidentnie spadkowy.
  • Re: Ta spółka to lipa Autor: ~jw [77.111.246.*]
    Niestety Zbyszek podnieca się przychodami .. tyle że koszty rosną nieco szybciej ...
[x]
FOREVEREN 0,39% 2,55 2026-04-14 16:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.