mieli mieć miliard zysku w rok a potem okazało się że jak nie dadzą akcyjki za darmo albo darmowej prowizji to nikt nie będzie chciał przejść do xtb, szczególnie mali akcjonariusze
to jest gra konkurencji na wyniszczenie kosztem akcjonariuszy czekających na 200 zł
A mnie Freedom wychodzi lepiej. Niby biorą 8 euro za każdą wypłatę, ale w ogólnych rozrachunku i tak jest spoko pod uwzględnieniu innych tematów, a przede wszystkim instrumentów, które tam mają. No i sam system robi różnicę. Jak dla mnie rozwiązanie pierwsza klasa.
Dla mnie oni wieloma rzeczami wygrywają z innymi systemami, które testowałem. Nie kojarzę, żeby ktoś miał tak dopracowaną analitykę. Opłaty? Wiadomo - wolę niższe, ale są rozsądne. Instrumenty - temat rzeka. Masa takich tematów, które mnie interesują. Może polski support nie jest dla każdego ważny, ale dla mnie naprawdę istotny. A chyba ostatecznie najważniejsze dla mnie, że portfel, który u nich mam, wyciąga mi fajne wyniki.
Każdy ma swoje priorytety ;-) Dla mnie freedom24 wygrywa z testowanymi systemami analityką, bonusami, supportem i instrumentami. Pewnie, że nie wszystko mi się to podoba, ale chyba w ich przypadku mam najmniej uwag. No i zwyczajnie mam u nich złożony fajny portfel.
freedom24 nie jest idealne, ma wady, może nawet sporo, ale mam te instrumenty, na których mi zależy, dobrą analitykę, sensowny system i wyniki. ktoś pisał że długo się czeka na wypłatę. dostałem po kilku dniach - jak dla mnie normalnie.