Dnia 2023-12-04 o godz. 15:55 ~re napisał(a): > Wzrost wynagrodzeń o ponad 30% będzie potężna strata w przyszyłm roku tutaj 2 zł to będzie do kilku miesięcy..
Chciałbym mieć taką możliwość prognozowania na kilka miesięcy do przodu... niestety nie mam stuprocentowej pewności nawet w horyzoncie jednego dnia... szacun dla Ciebie o Wyrocznio z bankiera...
Lata praktyki, widać gołym okiem, że wywalają akcje jak tylko pojawi się możliwość, ale nie ma chętnych na zakup. Niebawem tu będzie minus 20 przy dużych obrotach. Koło 1,5 zł można tu wejść teraz to balon z niepewną przyszłością i rosnącymi kosztami działalności a marże niezmiene.
O, po dłuższej przerwie TERAZ pojawiło się Towarzystwo Wzajemnych Zaniżaczy:) Co prawda poziom merytoryki we wpisach żenująco niski ale próbują na miarę swoich możliwości...
Co za błazen! Ale to na szczęście prymitywny troll który nie umie poprzeć rozsądnie swoich tez. Są trolle to znaczy że będzie bardzo dobrze :) Jak dla mnie, a siedzę tu już ponad 3 lata i wszystko śledzę to będzie drugi... Niech trolle myślą. Polecam tylko rozsądnym spojrzeć na wszystkie info z ostatnich 3 lat - nie te o kontraktach i kasie, bo one były zawsze...
Coś te trole mają żenujący poziom albo z językiem polskim nie-abla albo są ułomni inaczej. Chyba trzeba poczekać z wejściem aż pojawią się "profesjonaiści' :)
Spadki już przybierają na sile tylko kwestia czasu jak ktoś walnie 10k PKC i mamy 2 zł. Już dziś prawie -10% a to dopiero początek. Za pół roku sprzedacie mi po 1,5 zł. Teraz komu się uda jeszcze sprzedać powyżej 2 zł to wygrał.
Dnia 2023-12-05 o godz. 17:42 ~Jericho napisał(a): > Co za błazen! Ale to na szczęście prymitywny troll który nie umie poprzeć rozsądnie swoich tez. Są trolle to znaczy że będzie bardzo dobrze :) Jak dla mnie, a siedzę tu już ponad 3 lata i wszystko śledzę to będzie drugi... Niech trolle myślą. Polecam tylko rozsądnym spojrzeć na wszystkie info z ostatnich 3 lat - nie te o kontraktach i kasie, bo one były zawsze...
No i po co? Kurs niższy o 40% i co ci z kontraktów jak pusto w kieszeni