Kupić 5 tys nie można bo bym doszedł do 25 zł.Co jest takie pstrykanie po 20 akcji co 10 groszy wyzej na kursie .Tu widać jednym ruchem będzie 30 złotych a wbić się nie można coś tu jest ustawione na wzrosty i to mocne .Trzeba brać i po kilkadziesiąt akcji jakoś się nazbiera.
Ja widzę co innego, ktoś wali po 1-2 tys, a automaty nadal to rozgrywają tylko na wiele mniejszych obrotach niż wcześniej. Można nazbierać wiele tys. akcji np ustaw się na 10zł i pozbierasz do jutra, jak tak dalej pójdzie.
Cała historia tej spółki to handel na kilkunastu-kilkudziesięciu akcjach dziennie miesiącami przez automaty. Potem kiedy już kurs osiąga określony poziom nagle lecą wielkie transakcje na gruby hajs i znowu wracamy do etapu automatów, które mają kolejny cel. Raz pną do góry, raz do dołu, a kasa przepływa między głównym akcjonariatem. Nie wiem czy oni między sobą robią jakieś deale i opłacają to w formie tych transakcji czy co, ale nam pozostaje liczyć, że załapiemy się na wymiany po większym kursie.
Na tej spółce można zarobić grubo, trzeba tylko obserwować co się dzieje i kupować tanio a sprzedawać drogo. To nie jest zabawa na dwa dni ale kasa lubi cierpliwość. Jak potrzebujesz na fryzjera jutro to nie kupuj tej spółki. Widać że płynny papier praktycznie bez ograniczeń automaty wyłapują co się tylko kręci więc kwestia wstrzelenia się w trędy tylko.
Dnia 2023-12-04 o godz. 17:11 ~TK napisał(a): > Wyciągnęli na koniec. Przy dnie na 8zł tez tak zrobili.
czy to oznacza jutro wzrosty czy tylko podbitkę pod dystrybucję, 10 zł już chyba nie powinno puścić. Odkupiłem troche po 8,25 i czekam na jazde na północ