• Perspektywy Autor: ~hehe [87.199.43.*]
    Trzeba sobie zadać jedno, ale to jedno bardzo ważne pytanie. Kiedy spółeczka spadnie na 2,xx :D
  • Re: Perspektywy Autor: ~Asap [83.23.62.*]
    sooner than you think
  • Re: Perspektywy Autor: ~Pawcio [94.254.226.*]
    ~heheh2023-11-15 11:19IP 87.199.43.*
    Ostatnia nadzieja trolli na fatalny raport za Q3 legła w gruzach. W Q4 księgujemy FM2, a początek przyszłego roku to pewnie HOTD 2 Remake, który wykręci najlepszy wynik z wszystkich tytułów. Zostało jeszcze ogłoszenie największego projektu w historii spółki, który rynek na ten moment ignoruje. Santa Claus is coming
    Faktycznie... zestarzało się szybciej niż myślałem
  • Re: Perspektywy Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    Smieszni jesteście
    sprzedajecie teraz ze stratą
    a po 15 zł to kupowaliscie xD

inwestory od 7 boleści
  • Re: Perspektywy Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    XDDD A skąd Ty znasz kto za ile i co kupił? Może to ty jesteś tym kacykiem co go ha wymyślił xDDDD
    Ale nie martw się zaraz przyjdzie ha i powie, że spółka jest warta 30 zł. Możecie się teraz klepać po pleckach :)
  • Re: Perspektywy Autor: ~ha [79.185.41.*]
    misiu masz rację ,byłem ,jestem i pozostanę ,ile jest warta i dlaczego ktoś zbiera ,poświęcając czas i kasę dowiemy się ,jest czas zakupów i spokojnego czekania ,ty pisałeś że waloru nie masz
    Jedno zdanie i od razu manipulacja xD Jakie to dla ciebie typowe. Pokaż gdzie napisałem, że waloru nie mam? Dla ciebie dzień bez naciągania to dzień stracony xD Nawet swoją średnią podawałem. Ktoś zbiera,a ktoś sypie. Tak to na giełdzie działa, że są dwie strony. W sumie dobrze, że zaglądasz może nawet się czegoś nauczysz xD
  • Re: Perspektywy Autor: ~Josafat [178.16.102.*]
    Przepraszam
    ty brałes po 7 xDDD
    Wiadomo, że wszyscy tu brali po 40 groszy xDDDD
  • Re: Perspektywy Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    A ty, amiszu, po ile brałeś? :D
    Pewnie tak jak ha za grosze i od 10ciu lat masz ciągły zysk, co? :D

Spadnie jeszcze bardziej. Ten gnój kupują tylko ci, którzy przy minimalnych wyskokach się pozbędą. I tak przy co raz niższych poziomach karuzela będzie się kręcić. Tylko ha, nasz forumowy głupek, widzi tutaj skupowanie przez wielkie fundy, zaniżanie kursu, działalność kacyków, macki macierewicza, troglodytów putina, możliwe 30zł i wielee innych, niestworzonycg historii...

Uprzedzę jego wpis: on był jest i będzie. I wskaż mu firmę z takim zyskiem przy takiej kapitalizacji. I Chiny. Nie zapomnij o Chinach!
    i w czym jasiu widzisz problem ? moja kasa ,moja decyzja ,poczekamy zobaczymy kto zbiera ? a czy kurs był i jest shortowany ? kto widzi notowania ten wie ,czy są perspektywy ? jasiu tak ładnie przewidujesz ,napisz ,,,,
  • Re: Perspektywy Autor: ~ss20 [31.0.120.*]
    inaczej -
    - na jedno poważne pytanie będzie można odpowiedzieć po tym jak kurs spadnie na 2 zł ..... to nie koniec

• Re: Perspektywy Autor: ~LoL [31.0.58.*]
    Tu nie ma żadnych perspektyw
    to co tutaj robicie ?
  • Re: Perspektywy Autor: ~Nienajnowszy [157.158.161.*]
    Dokładnie
    Co tutaj robocie hieny?
    Na giełdzie jest 400+ spółek. Co tutaj robicie barany?
    Boli? Ma boleć xD Jakie to jest piękne dwaj naganiacze w panice. Jak to ha mówi: to jest mój portfel i nic Ci do tego co ja w nim mam ;)
    Szczytem absurdu jest kiedy ktoś, kto co i rusz, przy każdej możliwej okazji, wieszczył rakiety, odpały, odjeżdzające pociągi - od ok. 3 lat nie ma kompletnie żadnej racji - nazywa drugą stronę "inwestorami od 7 boleści"
  • Re: Perspektywy Autor: ~Fergie [94.101.24.*]
    Nienajnowszy wyczuwam agresję.co do ha to czy shorty były ?tak.czy się zakonczyly? Tak no chyba że masz inne oficjalne info to daj.powtarzam info a nie przypuszczenie.
    Co do spółki to myślałem że dni uklepane ale widać niewiadomo
  • Re: Perspektywy Autor: ~janekfranek [77.222.230.*]
    Fergie, nowy na forum? :)
    ha to taki miejscowy "marzyciel", który ciągle odpowiada pytaniem na pytanie i wieszczy tu cuda. Od kilku lat tak stęka i ludzi rozśmiesza.
    Nienajnowszy natomiast to taki...opryszek. Coś tam się stara, coś próbuje dyskutować, ale jak coś idzie nie po jego myśli, to wyzywa ludzi :) Słaby gracz ogólnie :)

No i tak to sobie tutaj żyjemy, w tym szamb... przepraszam - w tym cyrku :)
  • Re: Perspektywy Autor: ~Fergie [94.101.24.*]
    Dzięki za wprowadzenie ale bywam tu czasem.nawet zostałem wrzucony do wora razem z tobą czytaj z napisem spadzie sam w sumie nie wiem dlaczego. Wiem że ha odpowiada ewentualnie na pytania wygodne dla niego.pozistake ignoruje.albo poprawia to jego poczucie racji albo jak niektórzy mu tu zarzucali ma udział w naganianiu
  • Re: Perspektywy Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    No bo mnie hipokryci zezłoscili
  • Re: Perspektywy Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    chyba nie znasz definicji teog słowa :D
[x]
FOREVEREN -1,03% 2,88 2025-11-07 16:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.