• KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Stachu [31.13.213.*]
    Bo jak tylko przypomniało się o super wynikach i o Amerykanach to już po 2 minutach wystawił 2 straszaki po 40 000 szt .Zapewne to ten desperat co w tak prymitywnym odbiorze akcji chwalił się w wekend i chciał udowadniać ,że posiada akcje ,ale ma wątpliwości .Z pewnością chce kupić o wiele więcej i już nie od dzisiaj straszy !!!.Wszystko by się zgadzało ,bo chwalił się i pokazywał na skrinie ,że posiada ponad 80 000 sztuk.
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Srachu [31.13.213.*]
    Znowu straszy i to dokładnie tym pakietem co udowadniał w wekend ,że posiada .Zapewne to ten sam z tymi obawami ,bo na dwóch pozycjach wychodzi właśnie 87 550 ,a chwalił się ,że ma 86 650.Ciekawe ile dziś przeżuci z wora do wora I na ile zrobi niższe otwarcie desperat!.
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Akcjonariusz [37.30.16.*]
    Serio, aż tak Cię zabolało, że obaliłem Twoją teorię, że aż post stworzyłeś?

Moje akcje wystawiłem na 10000 pln, możecie sprawdzić.

Kolega pomawiał w jednym z wątków, został zgaszony i zabolało go, więc tworzy o mnie kolejne posty.
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Stach [31.13.213.*]
    Sprawdzałem nie ma ,więc zostaw na 1000 jeszcze na fixie ,to se sprawdzę, a drugi sprawa ten skrin to może być starszy o parę dni a już teraz to możesz mieć papiera o wiele więcej !!Powtażam Ci jeszcze raz ,jak masz obawy to wystaw podczas fixu i po problemie,tylko nie przeżucaj z wora do wora !!!,bo Re sztuczki to ja już znam !!.
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Akcjonariusz [37.30.16.*]
    Jak widzę jak sprawdzasz wystawione zlecenie, to zaczynam mieć wątpliwości, czy potrafisz już sam wiązać buty.

Link:https://imgur.com/a/FeSYNkr

Post, w którym pomawiano mnie o manipulację jest z piątku około północy, czyli nie dało się dokupić.
    Musiałbym być Nostradamusem, żeby przygotować sobie dowody na post, który się jeszcze nie pojawił.

Dorośnij
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Stach [31.13.213.*]
    Widocznie już musiałeś usunąć ,a linku do strony na której sprawdzałem nie będę podawał .Pisałem ,że masz o wiele więcej co już widać w arkuszu !!!.Dobrze że niedługo komunikat z GPW dadzą !!!
    Przeżucone z wora do wora i już się ustawiłeś na kupnie widzę, za to powystawiane po przeciwnej stronie na 4 pozycjach i dalsze straszenie zapewne to twoja sprawka ,a jeszcze w piątek tych zleceń nie było ,no ale tak to jest jak się wszystko czytasz, pilnuje forum I gól skacze za pisanie prawd!!!.y To jest właśnie twoja odpowiedź co widać zresztą po otwarciu i w arkuszu na 4 pozycjach !!!.
    Nie będę się z Tobą bawił w kotka i myszkę. Jak tak bardzo Ci zależy to będziesz miał pozew o pomówienia. Nawet jak przyjdzie mi wydać tysiące złotych i namierzać Cię miesiącami, to Ci udowodnię, że będziesz miał pozew cywilny. Pomylił Ci się internet z podwórkiem, także do zobaczenia
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~Tadek [194.26.213.*]
    https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
    Powyżej link do forum i wpisu z września PGMSA isprawdzcie wykres ile kurs wzrósł, bo z 50 paru groszy ,aż na 1,80 i to w ciągu niespełna 2 miesięcy .
  • Re: KTOŚ CZYTA TO FORUM NA BIER,ĄCO I SPRAWDZA !!! Autor: ~OddamPo3 [57.128.169.*]
    Widzieli ten link co tadek dał ,tam też ujadał a kurs potem w 2 miechy zaliczył 200%
[x]
CAPITEA -0,12% 0,41 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.