Bo jak tylko przypomniało się o super wynikach i o Amerykanach to już po 2 minutach wystawił 2 straszaki po 40 000 szt .Zapewne to ten desperat co w tak prymitywnym odbiorze akcji chwalił się w wekend i chciał udowadniać ,że posiada akcje ,ale ma wątpliwości .Z pewnością chce kupić o wiele więcej i już nie od dzisiaj straszy !!!.Wszystko by się zgadzało ,bo chwalił się i pokazywał na skrinie ,że posiada ponad 80 000 sztuk.
Znowu straszy i to dokładnie tym pakietem co udowadniał w wekend ,że posiada .Zapewne to ten sam z tymi obawami ,bo na dwóch pozycjach wychodzi właśnie 87 550 ,a chwalił się ,że ma 86 650.Ciekawe ile dziś przeżuci z wora do wora I na ile zrobi niższe otwarcie desperat!.
Sprawdzałem nie ma ,więc zostaw na 1000 jeszcze na fixie ,to se sprawdzę, a drugi sprawa ten skrin to może być starszy o parę dni a już teraz to możesz mieć papiera o wiele więcej !!Powtażam Ci jeszcze raz ,jak masz obawy to wystaw podczas fixu i po problemie,tylko nie przeżucaj z wora do wora !!!,bo Re sztuczki to ja już znam !!.
Jak widzę jak sprawdzasz wystawione zlecenie, to zaczynam mieć wątpliwości, czy potrafisz już sam wiązać buty.
Link:https://imgur.com/a/FeSYNkr
Post, w którym pomawiano mnie o manipulację jest z piątku około północy, czyli nie dało się dokupić.
Musiałbym być Nostradamusem, żeby przygotować sobie dowody na post, który się jeszcze nie pojawił.
Widocznie już musiałeś usunąć ,a linku do strony na której sprawdzałem nie będę podawał .Pisałem ,że masz o wiele więcej co już widać w arkuszu !!!.Dobrze że niedługo komunikat z GPW dadzą !!!
Przeżucone z wora do wora i już się ustawiłeś na kupnie widzę, za to powystawiane po przeciwnej stronie na 4 pozycjach i dalsze straszenie zapewne to twoja sprawka ,a jeszcze w piątek tych zleceń nie było ,no ale tak to jest jak się wszystko czytasz, pilnuje forum I gól skacze za pisanie prawd!!!.y To jest właśnie twoja odpowiedź co widać zresztą po otwarciu i w arkuszu na 4 pozycjach !!!.
Nie będę się z Tobą bawił w kotka i myszkę. Jak tak bardzo Ci zależy to będziesz miał pozew o pomówienia. Nawet jak przyjdzie mi wydać tysiące złotych i namierzać Cię miesiącami, to Ci udowodnię, że będziesz miał pozew cywilny. Pomylił Ci się internet z podwórkiem, także do zobaczenia
https://m.bankier.pl/forum/temat/13674991
Powyżej link do forum i wpisu z września PGMSA isprawdzcie wykres ile kurs wzrósł, bo z 50 paru groszy ,aż na 1,80 i to w ciągu niespełna 2 miesięcy .